Foto: Instagram

Jenny Strömstedt skapar reaktioner – efter detaljen i nya bilden: ”Du är för…”

.

Jenny Strömstedt är en av våra mest folkkära tv-profiler. Flera gånger i veckan förgyller hon våra morgnar när hon är med i ”Nyhetsmorgon” där hon genomför intressanta intervjuer och guidar oss genom dagen.

Att Jenny är omtyckt bland tittarna kommer kanske inte som någon nyhet. Hon har gjort massor av olika program och är just nu även aktuell med inspelningarna av nya säsongen av ”Tillsammans med Strömstedts”. Intervjuprogrammet där Jenny tillsammans med sin make, artisten Niklas Strömstedt, träffar andra par och kändisar för att tala om både det ena och det andra.

Men Jenny syns inte bara i tv-rutan. Hon har genom åren också varit krönikör i tidningen Expressen, och framför allt nu på senare år har hon blivit allt mer flitig i sociala medier. På sin egen Instagram har Jenny just nu över 200 000 följare som får följa med henne bakom kulisserna.

I dag, på fredagen, har Jenny lagt upp en bild som redan efter någon timme fått tusentals att reagera – och vi får anta att de allra flesta av dessa har skrattat. Kanske lite igenkännande?

Det är den här bilden som Jenny lagt upp. Den föreställer hennes egna ben och två stycken vita korvar.

Jenny skriver: ”Blekisch benen oder weisswurst? Weisswurst oder blekisch benen? #dagensfrågesport #vintergömma #inspelningdag2 #tillsammansmedströmstedts”

Detta har fått många tittare att kommentera roande.

”Du är för rolig?är precis lika blek” skriver en tittare.

”Du är så härlig alla är lika vita nu ?” skriver en annan.

”roliga du”

”Du ä för härlig” skriver en annan.

”Jätte grymma ben som tar dig framåt i livet. Idealet om den perfekta gyllene hudtonen känns ganska tröttsam och jag ser fram emot den dagen då det anses vackert att ha den tonen på huden som den är”, skriver en annan tittare.

Dela gärna vidare om du också uppskattar Jenny!