Foto: Instagram

Jenny Strömstedt slagen – mitt på gatan: ”Jag började gråta”

.

Jenny Strömstedt fick ta emot ett slag – på öppen gata. 

Nu berättar den omtyckta programledaren om den dramatiska upplevelsen. 

– ”Horan ska följa reglerna”, skrek han och tillade sedan upprepade gånger så att jag verkligen skulle förstå: ”Du är en hora”, skriver Jenny Strömstedt i sin krönika i Expressen.

Det var i förra veckan som TV4:s omtyckta programledare Jenny Strömstedt fick ta emot ”en stenhård knytnäve rakt i höger njure”, berättar hon själv i sin krönika.

Nyhetsmorgon-profilen ska ha cyklat fram vid en väg som var hårt trafikerad.

Då fick hon plötsligt ett slag av en, som hon beskriver ”välklädd” gångtrafikant.

– Själv höll jag på att ramla av cykeln i smärta men klev av (tack och lov orsakade jag ingen seriekrock) och försökte få kontakt med mannen som snabbt sprang i väg rakt över den trafikerade gatan. Sedan började jag gråta av ren uppgivenhet, skriver Jenny Strömstedt i sin Expressen-krönika.

Den uppslitande upplevelsen ägde alltså rum i huvudstaden någon gång under förra veckan, och det är oklart om Jenny, som är gift med folkkära artisten Niklas Strömstedt, polisanmält ärendet.

Hon förklarar att hon höll låg fart på cykelbanan, och att det faktiskt fanns ett övergångsställe vid cykelbanan. Hon konstaterar då att det var hennes ansvar att se honom på gatan.

– Såklart ska man stanna men man måste få en chans att reagera och han blev inte ens snuddad av mitt gamla åk. Kanske blev jag händelsevis slagpåse åt en man som samlat på sig ett liv av frustrationer, eller så har människan bara smärtsamt nära till hat och misstro, skriver Jenny Strömstedt.

Programledaren blev skakad av händelsen, och skriver att hon ”tvingas spana efter blod i urinen ett par dygn”. Numer ska hon cykla mer långsamt och stanna flera gånger än hon gjorde förut.

Nu skickar vi våra styrkekramar till Jenny!