Jenny Strömstedts glädjebesked – efter nya insikten: ”En sån lycka”

Här är Jenny Strömstedts nya glädjebesked utanför tv-rutan – efter nyvunna insikten.

”En sån lycka!” skriver hon på Instagram.

Jenny Strömstedt är en av tittarnas stora favoriter. År ut och år in leder hon stora program i TV4. Där bjuder hon alltid på intressanta intervjuer och ett glatt och hoppfullt humör.

På Nyhetsmorgon inleds arbetsdagen tidigt. Programledarna sänder direkt redan från 06-tiden på vardagarna, och tidigare har Strömstedt berättat att hon använder sig av ett särskilt knep apropå detta.

– Jag har alltid med mig ett täckande puder och concealer. När man jobbar skift som jag gör ser man alltid lite död ut, då är det viktigt med täckande smink, haha!, säger Jenny Strömstedt till Damernas värld.

Jenny: ”Nu ska jag lära mig snickra”

Utanför tv-rutan har Jenny Strömstedt nu ett helt nytt projekt, vilket hon också tidigare har hintat om. Hon har nämligen nu kommit fram till att det är dags för en ny hobby – i snickarboden!

– Jag tror faktiskt att jag skulle bli världens bästa hemmafru. Jag tycker det är så roligt att baka och laga mat. Nu ska jag lära mig att snickra också, jag har precis inrett en snickarbod och tänker att det ska bli min nya grej, berättade Jenny Strömstedt i intervjun med Damernas värld tidigare i vår.

Och nu verkar det som att Jenny är i full gång med sitt nyvunna intresse!

I ett inlägg på Instagram strålar Jenny där hon står i en snickarbod och hon berättar för tv-tittarna vad som är på gång.

”En dag i boden. Med rinnande mascara och flottigt hår. Verktygstavlorna på plats och en doft av lacknafta. En sån LYCKA!”, skriver hon.

Lena Philipssons reaktion efter detaljen i bilden

Inlägget har bland annat kommenterats av artisten Lena Philipsson som hyllar en speciell detalj i bilden.

”Härligt med ordning och reda!”, skriver hon.

Huruvida Jennys nyvunna intresse för snickeri delas av maken Niklas Strömstedt är inte helt klarlagt. Men faktum är att han ju är skicklig på en helt annan typ av snickeri. I flera decennier har han ju varit en av landets största popsnickrare…

Och i en intervju med Allt om resor har Niklas gett uttryck för att han uppskattar den snickarglädje som finns i Sandhamn i Stockholms skärgård.

”Hit åker jag ofta för att träffa kompisar som bor här, gå på krogen och njuta av den vackra naturen. Det är en skärgårdsidyll i yttersta havsbandet med gulliga hus med snickarglädje och fina stränder”, sade han när han ombads tipsa om skärgårdspärlor.

STOCKHOLM 2017-01-27 Jenny och Niklas Strömstedt anländer till Dramaten för utdelningen av 2017 års stipendium av Micael Bindefelds stiftelse, som delas ut till människor som förmedlar kunskap om Förintelsen till en svensk publik. Foto: Henrik Montgomery / TT

Stort lycka till, Jenny! ❤️