Jenny Strömstedts känslosamma ord till Niklas – på 10-åriga bröllopsdagen

Jenny Strömstedt är hans kärlekshav – och Niklas är en våg på detsamma.
Nu firar det folkkära paret tio år som gifta.
Här är TV4-profilens känslosamma ord till maken.

Det går en väg till hans hjärta – och det är Jenny Strömstedt som har tagit den!

På fredagen firar artisten Niklas Strömstedt, 62, och tv-profilen Jenny Strömstedt, 48, sin 10-åriga bröllopsdag – tennbröllop!

Nöjeslivet ber att få gratulera det folkkära paret som bland annat har egna populära tv-programserien ”Tillsammans med Strömstedts” ihop. TV4-showen där paret möter andra kända par i Sverige har genom åren blivit en tittarfavorit.

Paret leder också egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4. Foto: TV4

Jenny Strömstedt har tidigare beskrivit ett lyckat förhållande på följande vis.

– Att bli sedd, att någon sätter mig i främsta rummet och har mig i sina tankar och sin omsorg. Jag hörde en gång en lyckligt gift person beskriva hur hon simmade i ”ett hav  av kärlek. Det var fint. Jag vill att Niklas ska plaska lyckligt i ett hav av min kärlek, sade hon till magasinet Topphälsa, uppger Expressen.

Såväl Jenny som Niklas har barn sedan tidigare äktenskap.

– Jag har haft turen att fått träna på relationer i mitt första äktenskap. Det handlar också om vad man gör med varandra. Vissa personer gör varandra sämre, andra bättre. Ihop blir Niklas och jag bättre än var och en för sig, säger Jenny Strömstedt.

”Som att simma i ett hav av kärlek”

Nu firar alltså paret tio år som gifta, och på Instagram skriver Jenny känslosamt om sin älskade make. Hon återvänder till liknelsen om havet – som ju också har en central plats i Niklas Strömstedts låtklassiker ”Om”.

En fantastisk vacker låttext, av en riktig stjärna. Underbara Niklas! ❤

Posted by Nöjeslivet on Sunday, July 4, 2021

– 10 år som gifta idag! Att dela livet med honom är som – någon annan egentligen sa – en poet eller om det var Erik Åsbrink – att simma i ett hav av kärlek. Du och jag forever Björnis!, skriver Jenny med tillägget ”allt leder mig till dig”.

TV4-kollegornas gratulationer till Strömstedts

I kommentarsfältet till inlägget gratuleras nu paret av TV4-kollegor som programledarna Soraya Lavasani, Maria Forsblom och Tilde de Paula Eby.

Även schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, artisten Mariette Hansson, SVT-sportens Jane Björck, Ica-reklamprofilen Magnus Skogsberg och komikern Jonas Gardell har passat på att skriva sina gratulationer till Strömstedts.

”Grattis! Ni är kärlek!”, skriver Perrelli i en kommentar.

”Grattis ni båda för er fantastiska kärlek!”, skriver tv-profilen Kristin Kaspersen i en kommentar till inlägget.

Stort grattis till er 10-åriga bröllopsdag, Jenny och Niklas!

Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida och gratta dem!