Jenny Strömstedts sylvassa svar – efter fräcka upptäckten: Här är hennes ord

Jenny Strömstedt är en av TV4:s starkast lysande stjärnor. Hon leder Nyhetsmorgon med varm hand om morgnarna, och en gång i veckan får vi se henne leda ”Brottsjournalen” tillsammans med professorn Leif GW Persson.

Men utanför tv-studiorna har Strömstedt visat på ilska – efter en fräck upptäckt på tåget nyligen.

Här är TV4-profilens egna ord om saken.

Det är så här vi är vana vid att se Jenny! Glad och pigg vid sidan av sin kollega Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon. Då varvar de intervjuer med intressanta personer med alltifrån matlagning och andra tips och husmorsknep som vi blivit vana vid att få ta del av i Nyhetsmorgon.

Men även Jenny Strömstedt tycks kunna ilskna till ibland – det är i alla fall känslan man får efter att ha tagit del av en historia som hon publicerade på Twitter för några dagar sedan.

Då berättade hon nämligen om en episod när hon var ute och åkte tåg. Hon antyder att vi borde hjälpa varandra mer, och jag förstår verkligen vad hon menar. Läs hennes ord nedanför denna bild.

View this post on Instagram

Denna dag ett liv. Glömde att puffa för #brottsjournalen innan det sändes. Hoppas att ni tittade ändå och fick ta del av Leifs teorier om dubbelmordet i Linköping 2004, och inte minst appell för att yrkeskriminella inte ska ha svängdörr hos polisen. Sen åkte jag till Södra teatern och inspirerades av Jesse Jacksons hoppfulla budskap om att människan är mer lik än olik och att vi kan och måste lära oss att leva tillsammans i fred. Sen träffade jag alla mina kusiner som kommit hit för att vara med på pappas begravning som är i morgon. Det är så konstigt. Det är så oändligt sorgligt och återigen – just så som livet måste lämnas över mellan generationer. Ja, ni har alla varit där. Sov gott alla ledsna, alla glada, rädda, oroliga eller förtröstansfulla. #alltblirbra

A post shared by Jenny Strömstedt (@jennystromstedt) on

Så här: Jenny Strömstedt var på ett tåg när följande utspelar sig:

– Ibland undrar man. Står på trångt tåg och ska slänga upp jättetung väska på hyllan. Svajar lite, kämpar och men fixar det så småningom. Under tiden sitter två fullvuxna män en dm ifrån, och glor. En flinar. Tack för hjälpen! skriver Jenny Strömstedt och lägger till taggarna folkvett, hyfs och vi hjälper varandra.

Jag förstår verkligen om Jenny blev irriterad på detta! Vanligt folkvett och hyfs borde alla ha i denna situation och hjälpa till. 

Håller du med Jenny om detta? DELA i så fall gärna vidare!