Jenny Strömstedts sylvassa svar – efter fräcka upptäckten: Här är hennes ord

Foto: Instagram/jennystromstedt

Det är så här vi är vana vid att se Jenny! Glad och pigg vid sidan av sin kollega Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon. Då varvar de intervjuer med intressanta personer med alltifrån matlagning och andra tips och husmorsknep som vi blivit vana vid att få ta del av i Nyhetsmorgon.

Men även Jenny Strömstedt tycks kunna ilskna till ibland – det är i alla fall känslan man får efter att ha tagit del av en historia som hon publicerade på Twitter för några dagar sedan.

Då berättade hon nämligen om en episod när hon var ute och åkte tåg. Hon antyder att vi borde hjälpa varandra mer, och jag förstår verkligen vad hon menar. Läs hennes ord nedanför denna bild.

Så här: Jenny Strömstedt var på ett tåg när följande utspelar sig:

– Ibland undrar man. Står på trångt tåg och ska slänga upp jättetung väska på hyllan. Svajar lite, kämpar och men fixar det så småningom. Under tiden sitter två fullvuxna män en dm ifrån, och glor. En flinar. Tack för hjälpen! skriver Jenny Strömstedt och lägger till taggarna folkvett, hyfs och vi hjälper varandra.

https://twitter.com/jennystromstedt/status/1094605976769044480

Jag förstår verkligen om Jenny blev irriterad på detta! Vanligt folkvett och hyfs borde alla ha i denna situation och hjälpa till. 

Håller du med Jenny om detta? DELA i så fall gärna vidare!

Exit mobile version