Jenny Strömstedts underbara glädje – efter Nyhetsmorgon-profilens bröllopslycka: ”Äntligen”

Foto: TV4

En underbar dag i kärlekens tecken.
Jenny Strömstedt berättar nu om den stora glädjen efter vännens och Nyhetsmorgon-kollegans bröllop.
”Hurra”, skriver TV4-profilen på Instagram.

De är vänner och kollegor.

Nu hyllar Jenny Strömstedt trädgårdsmästaren Victoria Skoglund som nyligen gift sig. Tillsammans har de podden ”Röda vita rosen” där lyssnarna får följa med i ”böljande samtal om allt från blommor, trädgårdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smått får följa en växande vänskap”.

Podcasten har bland annat hyllats som ”proffsig” av Aftonbladets kulturredaktion.

”Här får både tårar och skämt plats, samtidigt som lyssnarna lär sig något. Tillsammans håller de en nivå som kan tilltala de flesta kunskapsnivåer. Här möts Strömstedts drastiskt underhållande programledarnärvaro och Skoglunds mjuka Lotta Lundgren-ton i rösten”, skrev tidningen i en kulturartikel.

Dessutom har Skoglund många gånger gästat Nyhetsmorgons studio i TV4 och gett tittarna sina bästa trädgårdstips.

TV4-profilen Victoria Skoglunds bröllopslycka

Foto: TV4

Nu gläds Strömstedt över kollegans kärlekslycka. I ett inlägg på Instagram, där hon också lagt upp ett foto från bröllopet, skriver TV4-profilen om lyckan efter Skogslunds vigsel.

”HURRA HURRA HURRA den här veckan har min kära poddkamrat ÄNTLIGEN gift sig med sin poolsvetsare. Dessvärre hoppas jag att era barn blir fula och ludna hälsar vi som inte blev bjudna (ok,ok ingen blev bjuden men i alla fall)”, skriver Nyhetsmorgon-profilen på Instagram.

Foto: TV4

Jenny Strömstedt fortsätter:

”Nu är hon på bröllopsresa vilket betyder att podden spelades in före vigseln – uppsnacket finns med. Klänning? Blommor? Äktenskapsförord?”.

Hon passar också på att berätta om vad det kommande avsnittet av deras gemensamma podcast, som vanligtvis släpps på torsdagar eller fredagar, kommer handla om.

”Det är kärlek och vitlök som är genomgående teman i avsnittet. Vi diskuterar äktenskapet, att det faktiskt är speciellt att vara gift och inte bara sambos och hur det är att leva med en person som närmar sig premiär”, skriver Strömstedt.

TV4-kollegan Rania Shemoun Olsson är uppenbart intresserad – och vill särskilt höra mer om kärlekslyckan i podden.

”Väntar IVRIGT på kärleksbalunsen!!”, skriver Rania Shemoun Olsson i en kommentar till Jennys inlägg på Instagram.

Stort grattis till bröllopslyckan, Victoria!

Skriv gärna en kommentar om du också vill gratta henne!

Exit mobile version