Jesper Börjessons fina ord till frun Victoria – efter alla år

Jesper Börjesson, 48, lämnade TV4 vid årsskiftet.

Nu berättar han om det nya livet – och passar på att hylla sin hustru.

Efter 25 år i tv-rutan meddelade programledaren och journalisten Jesper Börjesson i januari att han skulle sluta på TV4 och Nyhetsmorgon.

Tv-profilen har varit en del av kanalen i 25 år – och intervjuat massor av kändisar, politiker och andra personligheter. Nu har han börjat sitt nya jobb på ett teknikkonsultföretag.

”Där ska jag jag vara med och leda en helt ny och väldigt spännande utbildningssatsning”, skrev Börjesson på Instagram då.

Inför sin allra sista sändning i Nyhetsmorgon berättade han om känslorna.

”Det här är faktiskt lite svårt att skriva. Efter snart 25 år på TV4 så är det dags för mig att kliva ut ur studion och göra något annat i livet”, skrev han då på Instagram.

Och nu har Börjessons nya karriär börjat! I förra veckan besökte han Luleå.

”På turné med Rejlers. Har nått en riktigt fin stad med snö, sparkar och is. Underbart!”, skriver Börjesson till den här bilden, på Instagram.

Men även om Jesper Börjesson nu lämnat TV4-huset, har han fortfarande kvar många vänner från tiden i tv-rutan. Häromdagen åt han middag tillsammans med flera före detta kollegor, bland andra programledarkollegan Soraya Lavasani och politiske kommentatorn Marcus Oscarsson.

Samtidigt som Börjesson nu inlett ett nytt kapitel i sin jobbkarriär, passar han på att hylla en viktig person i livet, nämligen frun Victoria Börjesson.

Till en soligt vacker bild på Instagram skriver han: ”Tack för att du finns i mitt liv Victoria” till ett hjärta och i kommentarerna har flera tidigare TV4-kollegor kommenterat kärleksfullt.

Jesper Börjesson har i flera intervjuer berättat om sin stora kärlek till Victoria, som han i sommar firar 15-årig bröllopsdag med.

– Min kärlek till Victoria blir starkare och starkare för varje dag som går, och då var den ändå väldigt stark redan när vi träffades, har Jesper Börjesson tidigare berättat i veckotidningen Allas.

View this post on Instagram

Tack för att du finns i mitt liv Victoria ❤️

A post shared by Jesper Börjesson (@jeppeborjesson) on

Så underbart, Jesper. Grattis till kärleken!

Skriv gärna en kommentar och önska honom lycka till!