Foto: Claudio Bresciani / TT, Instagram

Jesper bröt upp med Anna Brolin efter 9 år som gifta – så lever TV4-profilens ex-make idag

Efter många år vid varandras sida valde Anna Brolin och Jesper Rodhborn att gå skilda vägar 2022. Så här lever ex-maken idag.

Anna Brolin är en uppskattad och hyllad programledare som idag blivit en självklar del av TV4-gänget. I kanalen har vi genom åren fått se henne agera programledare för allt ifrån ”Efter fem” till ”Farmen” och numera är hon ett välkänt ansikte för hela svenska folket.

På det privata planet har senaste åren inneburit många stora förändringar för profilen, efter att hon och ex-maken Jesper Rodhborn år 2022 bekräftade att de bestämt sig för att separera.

Paret förlovade sig på en resa till Kroatien år 2011 och gifte sig därefter på Djupvik, Gotland. De välkomnade två barn till världen tillsammans, och var gifta i 9 år innan äktenskapet tog slut.

Men relationen mellan dem verkar helt klart vara bra än idag.

Det bevisades inte minst när Anna fått problem i hemmet och hennes lägenhet drabbats av en vattenskada. Då tvingades hon nämligen flytta ut, och Jesper ställde mer än gärna upp med hjälp och stöttning.

– För att barnen inte skulle behöva vara ”on the road” fick de bo hos pappa Jesper, så han och jag flyttade lite in och ut. Jag är väldigt tacksam för den lösningen med en mycket bra ex-man, har Anna berättat för Amelia.

Så lever ex-maken idag

Jesper är entreprenör och på sina sociala medier delar han gärna med sig av bilder från de härliga stunder som han delar med barnen. Han verkar även tycka om att löpträna och delade nyligen med sig av glädjen efter att ha sprungit Stockholm Marathon. Då kommenterade Anna några peppande ord till ex-maken.

”Så impad!! Grymt grymt bra jobbat!,” skriver hon i kommentarsfältet.

Att de är på god fot med varandra och fortsatt behållit sin vänskap trots att kärleken tog slut verkar det helt enkelt inte råda några som helst tvivel om.

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för, har Anna berättat för Amelia.

Vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev