Jessica Almenäs i olycka med sin 2-årige son: ”Välte framåt och ramlade över…”

Jessica Almenäs promenad med tvåårige sonen kunde ha slutat riktigt illa.

Nu berättar tv-profilen om den dramatiska händelsen.

– Körde in i en trottoarkant och vagnen välte framåt och jag ramlade över den, skriver hon på Instagram.

För två år sen blev den populära programledaren Jessica Almenäs mamma till lilla Sam. Det var Jessica, som har två barn sedan tidigare, och handbollsproffset Patrik Fahlgrens första gemensamma barn.

Som de flesta föräldrar oroar man sig för att något ska hända ens lilla barn. Och häromdagen fick Jessica uppleva den känslan på värsta tänkbara sätt.

Det var häromdagen när trebarnsmamman Jessica Almenäs, som var påväg hem från en basketmatch, körde sin 2-årige son Sam i barnvagn som olyckan var framme.

– Jag och Sam kraschar med barnvagnen på väg hem i regnet. Körde in i en trottoarkant och vagnen välte framåt och jag ramlade över den, skriver hon på Instagram.

Jessica Almenäs om olyckan: Sam var helt oskadd

Jessica berättar att sonen hade änglavakt.

– SOM TUR VAR så var Sam helt oskadd, inte en skråma. Änglavakt, skriver hon och fortsätter:
– Jag slog mig ganska mycket men skit i det.

För Jessica Almenäs fortsatte eländet. Hon berättar att en bil ska ha stannat till för att fråga om hon och Sam behövde hjälp.

– När den kör vidare såg jag att min telefon låg kvar mitt på vägen och bilen hade kört över den. Skärmen var ju mos så klart, men hittade ställe att lämna in den på och fick den lagad till det nätta priset av 5000 kr. Dock funkar inte kameran och eftersom det är mitt arbetsverktyg får jag nog skaffa en ny lur ändå. Jippi. En underbar dag. Det enda som är positivt är att det ska mycket till för att morgondagen ska bli sämre iallafall, skriver hon.

Jessica Almenäs, som tidigare jobbade på TV4 där hon lett succéer som ”Biggest loser” och ”Let’s dance”, är i dag programledare på Kanal 5. Där leder hon bland annat programmet ”Superstars”.

Vilken fantastisk tur att allt gick bra med lille Sam. Skicka dina styrkekramar till Jessica i kommentarsfältet på Facebook.