Jessica Almenäs i otäck olycka – mitt under tv-inspelning

Jessica Almenäs har råkat riktigt illa ut.

På sin Instagram berättar folkkära tv-profilen om den otäcka olyckan mitt under tv-inspelningen av Kanal 5:s ”Superstars”.

”Gjorde så ont att jag kan ha skrikit”, skriver hon på Instagram.

Jessica Almenäs befinner sig just nu utomlands för inspelningarna av Kanal 5:s ”Superstars”.

Men mitt under det hårda arbetet bland antika ruiner i Cypern var olyckan framme.

Nu berättar tv-profilen om hur hon skadades svårt.

”Vad bra det går nu.. Lyckades precis stuka foten på en vanlig (om än gjord av sand och sten) gångväg, i gympaskor! Hur är det ens möjligt? Gjorde så ont att jag kan ha skrikit några inte så väl valda könsord. Sträckte dessutom ryggen när jag skulle stoppa fallet.”, skriver Jessica Almenäs till inlägget på Instagram, där hon sitter ner med ena foten bandagerad.

På plats ville läkarna skicka henne till sjukhus, benet tycktes vara allvarligt skadat efter Jessicas fall.

”Cypriotiska sjukvårdarna trodde minst det var ett benbrott och skulle skicka mig på röntgen, men det lyckades jag tack och lov avvärja”, skriver programledaren.

Jessica Almenäs hälsobesked efter olyckan – berättar nu

Efter undersökningar visade det sig att hon fått en stukad fot och mår bättre efter olyckan.

”Foten är redan bättre, jag stukade den på inspelning när vi gick runt bland ruiner från antiken. Var ganska illa första dagen, men jag ska ut och springa igen redan i morgon så det var inte så illa som sjukvårdarna trodde. Än så länge ser det ut som det blir marathon i Singapore!”, skriver Jessica Almenäs i sms till Expressen.

Va skönt att höra att du mår mycket bättre nu! Kan bara tänka mig hur ont det måste ha gjort! Alla styrkekramar till dig Jessica!