Jessica Andersson tackar för sig – efter Diggiloo-turnén

Jessica Andersson har haft fullt upp under sommaren – men nu är det roliga över. Artisten tackar nu för sig efter en lång sommarturné med Diggiloo.

”Som jag ska sakna er alla ! Mina kollegor, mina kompisar! Älskar er alla!!”, skriver Jessica Andersson på Instagram.

Jessica Andersson slog igen tidigt när hon medverkade i Bert Karlssons musiktävling ”Fame Factory”. Det var där som hon träffade Magnus Bäcklund, och de bildade bandet ”Fame ihop”.

Ett år senare ställde duon upp i ”Melodifestivalen” och lyckades vinna tävlingen på första försöket med bidraget ”Give me your love”. I ”Eurovision” räckte det dock inte hela vägen då de slutade på en femte plats.

Bandet höll ihop fram till 2006 då de valde att gå sina skilda vägar efter att ha spelat in låten för Olympiska spelen i Turin, samma år. Sedan dess har Jessica Andersson haft en framgångsrik karriär som soloartist

Jessica Andersson tackar för sig

Förutom att ha medverkat i Melodifestivalen hela sju gånger, har Jessica Andersson varit en återkommande artist i Diggiloo-turnén sedan 2003.

Och samma gällde även i år när Jessica var en av de artister som presenterades inför årets sommar.

Förutom Jessica medverkade även Anders Bagge, Lucianoz, Anderas Lundstedt, Wiktoria och Andreas Weise, bland andra.

Den 24 augusti stannade turnébussen till i Göteborg för att göra en sista spelning och runda av årets ”Diggiloo”-sommar. Och nu tackar Jessica Andersson för sig efter årets sommarkonserter.

Vilken sommar vi har haft! Jag har älskat varenda minut tillsammans med det här gänget. Tack till all publik som kommit och lyft oss , vi är inget utan er.
Tack till hela produktionen på Diggiloo, ljud , ljus , tekniker, chaufförer ,scenarbetare.. ni är GULD!
”, inleder Jessica på Instagram och fortsätter:

Så tacksam att jag återigen fått åka på Sveriges härligaste turné, Diggiloo.

Vidare skriver Jessica om alla vänskaper hon har skapat längs vägen.

Och som jag ska sakna er alla ! Mina kollegor, mina kompisar! Älskar er alla!! Ingen nämnd ingen glömd”, skriver Jessica innan hon avslutar.

Stort tack till hotel Bellora och Sandra Kofner som styrde upp jordens bästa efterfest! Vilken service , vilken mat! Tack för god mat och dryck! Såå otroligt generöst

Om Jessica återvänder till Diggiloo nästa år återstår att se.

Du är så himla fantastisk, Jessica Andersson!