Jessica Anderssons besvikelse efter romantiska resan med yngre kärleken: ”Jag får inget vidare gehör…”

FOTO: Instagram

Jessica Andersson är upp över öronen förälskad i 35-årige stjärnkocken Johan Malm, som hon träffade 2016. Paret, som till en början var särbos, skaffade nyligen ett gemensamt boende, en villa med havsutsikt i Gottskär, skriver Expressen.

Jessica Andersson har tidigare också berättat att hon är redo för att ta nästa steg i relationen.

– Jag försöker ibland ge små hintar till Johan om att jag fortfarande är öppen för det, men jag får inget vidare gehör. Jag skulle älska att få gifta mig med Johan för jag älskar honom, men det står inte och faller med ett äktenskap. Så som känslorna är oss emellan och hur vår relation är – det är för livet. Men det hade varit mysigt att få gifta mig med Johan. Jag ska jobba på det, sa hon till Expressen förra året.

Jessica Andersson om Johan Malm

När paret nyligen reste till Maldiverna för att fira Jessicas 45-årsdag, var det också ett frieri som stod högt upp på önskelistan.

– Det finns två butiker på ön. Den ena är en souvenirbutik där man också kan köpa badkläder, solskyddsfaktor och lite annat. Den andra är en juvelerare där man kan köpa ringar, säger hon till Gala Magazine, enligt Expressen.

– Jag hoppades in i det sista att det skulle komma ett frieri på min födelsedag men det gjorde det inte, haha. Inte denna gången, kanske nästa. Nu vet både jag och Johan att butiken finns där.

Jessica Andersson nöjd trots allt

Men trots det uteblivna frieriet verkar det ändå ha varit en toppenresa.

– När vi flög från huvudön till vår ö, ganska lågt med sjöplanet, såg vi det här turkosa kristallklara vattnet och det var superhäftigt. Det första vi gjorde när vi kom in i vår vattenbungalow var att byta om till badkläder och kasta oss i vattnet. Vi hade en jättefin infinitypool på vår terrass men den tror jag inte att vi använde en enda gång. Vi vill bara i det här turkosblåa vattnet, säger Jessica Andersson till Gala Magazine, skriver Expressen.

– Att gå där hand i hand med honom på bryggan i solnedgången, det blir inte mer romantiskt än så.

Nu håller vi tummarna för att det där frieriet blir av! Skicka gärna dina lyckönskningar till Jessica och Johan i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version