Joachim Lennholms liv idag efter uppbrottet från Pernilla Wahlgren

Foto: Fredrik Sandberg / TT, Maja Suslin / TT

Under 2000-talet var Pernilla Wahlgren ihop med Joachim Lennholm, som hon även har yngsta sonen Theo Wahlgren med. Men efter sex år lämnade Joachim sångerskan och har sedan dess flytt från rampljuset.

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra. I somras ledde hon ”Allsång på Skansen” för andra gången och nu är hon aktuell med en ny säsong av reality-serien ”Wahlgrens värld.”

Dessutom har hon hunnit gifta sig för andra gången med kärleken Christian Bauer, som hon träffade för tre år sedan genom en gemensam vän. Deras relation inleddes efter att Pernilla länge hade levt som singel.

Pernilla Wahlgren fann kärleken i Joachim Lennholm efter skilsmässan

Under sina tonår fick Pernilla Wahlgren sitt stora genombrott i ”Melodifestivalen” med låten ”Piccadilly Circus”. Förutom att ge henne stor medial uppmärksamhet förde bidraget även henne samman med bakgrundsdansaren Emilio Ingrosso.

Pernilla och Emilio var tillsammans i fem år innan deras första son, Oliver Ingrosso, föddes 1989. Fyra år senare beslutade de sig för att gifta sig, och året därpå fick de sitt andra barn, dottern Bianca Ingrosso. Deras yngsta gemensamma barn, Benjamin Ingrosso, föddes 1997.

Deras äktenskapet kantades dock av konflikter och 2002 gick paret skilda vägar.

Efter skilsmässan gick Pernilla in i en ny relation. Under en kändisfest i april 2002 träffade hon sin nya kärlek, den sex år yngre polisen och dataexperten Joachim Lennholm.

Pernilla Wahlgren blev lämnad av Joachim Lennholm

De var tillsammans i sex år och fick sonen Theo Wahlgren ihop. Men med tiden började de glida ifrån varandra och till slut bestämde sig Joachim för att lämna relationen – och det tog hårt på Pernilla.

– Jag har hållit uppe den där fasaden hela tiden. Efter att Jocke lämnade mig så… jag har varit så otroligt olycklig. Jag har nästan haft sådan här dödssorg. Ett tag har vi ändå levt som en familj, fast vi inte varit det. Vi har gjort alla saker tillsammans och vi har haft väldigt, väldigt kul ihop. Det har verkligen varit vi tre, som spelade minigolf, bowlade, spelade biljard, åkte båt, fikade…, berättade Pernilla Wahlgren för tidningen Mama.

Det dröjde flera år innan sonen Theo föddes. En anledning var att paret tidigare drabbats av ett missfall. Men det handlade också om att Pernilla ville vara säker på att relationen skulle hålla – hon ville inte riskera att bli ensam med ett barn, som hon blev efter sitt äktenskap med Emilio.

– Jag var nog den som bromsade mest på grund av mitt ”bagage” och för att vi verkligen skulle vara säkra på vår kärlek till varann. Han visste vad jag hade bakom mig. Att det SISTA jag ville var att få ännu ett skilsmässobarn. Så det kan jag känna så här i efterhand, att jag inte fattar grejen varför han… Jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid, sa hon till Mama.

Joachim Lennholm drog sig undan rampljuset

Under sin relation med Pernilla var det svårt för Joachim Lennholm att hålla sig borta från rampljuset. Men sedan deras uppbrott har han aktivt valt ett liv utanför offentligheten, långt från medias strålkastare.

Joachim verkar inte heller ha några offentliga sociala medier, men med jämna mellanrum kommer han på tal när Pernilla pratar om sonen Theo. Hon har bland annat berättat att de som föräldrar har en fin tradition: varje år umgås de tillsammans med Theo på hans födelsedag.

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade. Så han tycker att det är så roligt och han ba: ”Det var det bästa på hela dagen när jag satt med dig och pappa”. Så får han lite egentid med oss två, berättade Pernilla i podden Wahlgren & Wistam efter firandet av Theos 17-årsdag.

Pernilla hyllade även maken på sin Instagram.

Jag är också VÄLDIGT STOLT över den fina relation jag har med Theos pappa, och hur bra det känns både för Theo och oss, när vi kan dela såna här viktiga dagar i vårt gemensamma barns liv!”, skrev hon om exet då.

Skönt att höra att det är bra mellan er!

LÄS MER:
* Pernilla Wahlgren har rätten att synas mer
* Pernilla Wahlgren om sina fillers i läpparna

Exit mobile version