Johanna Lind Bagge öppnar upp – berättar om bråken med maken Anders: ”Mycket känslor…”

Anders Bagge har sedan många år tillbaka levt med sin stora kärlek Johanna Lind Bagge.

Nu berättar Johanna för Hänt hur det kan se ut när paret hamnar i luven på varandra, och att de precis som många andra bråkar då och då.

– Det handlar mest egentligen om att Anders har känslorna utanpå kroppen, säger Johanna till sajten.

Anders och Johanna gifte sig 2018 och sedan dess har de haft fullt upp med diverse olika projekt.

Bland annat har Anders medverkat i Melodifestivalen och startat en sin karriär som artist.

Anders Bagge (th) i green room med låtskrivaren Thomas G:son under final i Melodifestivalen på Friends Arena. Foto: Paul Wennerholm / TT

Inför deras sagolika bröllop gjorde de även ett realityprogram tillsammans som hette ”Cirkus Bagge” där tittarna fick följa med i planeringen för den stora dagen.

Läs mer: Anders Bagge: ”Mest spännande året någonsin”

Ska flytta till sitt drömslott

För en tid sedan bekräftade även paret att de ska flytta till ett drömlikt slott och i deras vardagliga liv älskar de båda fortfarande att ta hand om sina hundar.

De starka känslorna mellan Anders och Johanna är det ingen som tar miste på och deras sprudlande kärlek är otroligt fin.

Men precis som de flesta så kan relationen ibland kantas av bråk.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Läs mer: Anders Bagge och Johanna visar upp fyrbenta familjemedlemmen

”Det är klart vi gör det som alla andra”

Nu berättar Johanna för Hänt att det som tur är oftast inte varar speciellt länge.

– Det är mycket känslor och så. Bråkar, det är klart att vi gör det som alla andra men det handlar mest egentligen om att Anders har känslorna utanpå kroppen. Jag är mer ankaret som är lugn, säger Johanna till Hänt och fortsätter:

– Men jag tror att om man inte har olika åsikter ibland så är det inte ett hälsosamt förhållande, utan det är bara bra. Men det verkligen är ingenting som är långsiktigt utan snabba känslor som går över lika fort. Så inte mer än något annat faktiskt.

Johanna Lind Bagge
Foto: Youtube/TV4

Så agerar de i en diskussion

I samma intervju får Johanna frågan om hon och Anders brukar skrika på varandra eller snarare pratar ut om saker och ting.

Då berättar hon hur paret brukar hantera de situationer när de kanske är irriterade eller behöver prata ut om något.

– Nej men om det är något som är en diskussion så låter vi det aldrig bli en diskussion eller går in i det. Då är det bättre att man går ut med hundarna och låter känslorna i så fall landa och så brukar det ge sig, säger hon.

STOCKHOLM 20220312 Anders Bagge med sin fru Johanna Lind Bagge under efterfesten efter lördagskvällens final i Melodifestivalen på Friends Arena. Foto: Claudio Bresciani / TT
Foto: Claudio Bresciani / TT

Ni är så otroligt fina ihop! Vi önskar er allt gott!