Jon Henrik Fjällgren tar paus – nu berättar han om beslutet

Jon Henrik Fjällgren tar paus. Foto: TT

Jon Henrik Fjällgren som tog hem vinsten i Talang, i Let´s dance och vunnit tusentals hjärtan i Melodifestivalen är en enormt folkkär artist.

Trots att han var förhandstippad i Mello med ”‘Norrsken” fick han se sig slagen av John Lundvik som vann både folkets och internationella jurygruppernas röster.

Besvikelsen efteråt var stor.

– Jag hade väl känt av att jag inte skulle få jättehöga poäng. Det var så jag tänkte och det är säkert så det kommer bli. Men jag fick ju lite poäng av några länder, sa Jon Henrik då till Nöjeslivet.

Sedan dess verkar det hänt en hel del i artistens liv.

Jon Henrik: ”Lever fortfarande med en väldigt stor skam”

I ett långt inlägg på sin Instagram skriver han att han kommer ta en paus på grund av hans mående.

”Jag kommer att ta en liten paus från sociala medier för jag känner att jag behöver de och jag behöver själv bearbeta saker som jag kanske en dag kan berätta men tiden är inte inne för de ännu. Jag lever fortfarande med en väldigt stor skam och ångest och de är något tyvärr som har hängt på mig i flera år”, skriver han.

Tacksamheten till vännerna

Han tackar samtidigt också för det fina stöd som han har fått under svåra tiden.

”Jag vill sända ett enormt stort tack till alla fina människor jag fått träffa dessa dagar och jag hoppas verkligen att de kommer att gå bra för er i livet. Till alla gamla vänner där ute så vill jag säga er detta (Jag saknar er och tänker på er och jag kommer alltid att älska er)”, skriver han.

Jon Henrik om nya beslutet: ”Jag har bara ett liv”

Vidare skriver han att han nu har tagit ett beslut som kommer påverka hans liv.

”De finns så mycket man ångrar i livet och så många vägar man har gått fel och jag hatar det. Men jag har lärt mig av det och pågrund av mycket skit så har jag bestämt mig att för resten av mitt liv kämpa för saker som jag själv har önskat som barn och ungdom/vuxen. Jag har bara ett liv och de är inte så långt, med min lilla tid på jorden så vill jag försöka förändra och prova stoppa saker som kan förstöra en människa livet ut och som har förstört många delar av mig själv. Att uppleva är ett helvete men de är endå värre att prova leva med det”, skriver han.

Vi tänker på dig Jon-Henrik och hoppas att allting ordnar sig till det bästa! Gör ett hjärta för att skicka styrkekramar!

Exit mobile version