Jonas Gardell planerar stor kupp — men vill inte göra det utan Mark

Foto: Wikimedia Commons

Jonas Gardell medverkade i Melodifestivalen med låten ”Det finns en väg”. Detta gick inte hem hos tittarna och han placerade sig sist i startfältet. Detta har dock inte fått komikern att se rött vad gäller den glammiga festivalen.

Foto: Wikimedia Commons

Vill leda hela kalaset

Gardell berättar för Aftonbladet att han och Mark gärna skulle ställa upp som programledare igen. De ledde festivalen 2003 och tyckte själva att det var väldigt kul och givande. Att detta skulle kunna ske är heller inte helt osannolikt och Christer Björkman har svarat:
– Ja men de är ju alltid på något sätt aktuella för den typen av jobb. Så de står på någon slags brutto-lista ständigt och jämt, säger han, skriver Aftonbladet.
Detta är dock inte något som Björkman kan bestämma eftersom han endast är tävlingsproducent och inte innehållsproducent.

Upptagen nästa år

Under Melodifestivalen 2019 har Jonas fullt upp med föreställningar men år 2020, då vill han vara tillbaka. Men inte som artist utan som programledare med Mark. Vi håller tummarna att SVT går med på det.

Jag tror att hela festivalen skulle lyftas till nya höjder om Mark och Jonas fick vara programledare. Dela gärna om du håller med. 

Exit mobile version