Kalle Moraeus ärliga ord om smärtan efter skilsmässan:”En personlig tragedi”

De flesta känner igen Kalle Moraeus som en glad och varm person som sprider glädje omkring sig, och jag kan inte komma på ett enda tillfälle då han inte verkat glad och skojfrisk.

Men ingen människa är gjord av sten, speciellt inte när det kommer till kärlek. Att genomgå en skilsmässa är något av det värsta man kan uppleva, därför krävdes det styrka för Kalle Moraeus att våga visa sig svag och berätta om den i TV:
– På det riktigt djupa stadiet är det sorg, säger Kalle Moraeus i Biggest Loser VIP.

 

Kalle Moraeus valde att vara med i Biggest Loser för att få hjälp med att bryta sitt dåliga mönster som gör honom överviktig. Precis som alla andra deltagare fick han gå till botten med orsaken till hans osunda leverne, vilket visade sig vara sorg.

– Det som hände för fyra år sedan, det har ju alla läst om i tidningarna. En personlig tragedi naturligtvis, en skilsmässa. Det är just förändringen som är konstig. Jag upplevt mig själv som att jag simmar uppåt och håller näsan ovanför vattenytan och då är inte bantning och kost något som står högst på agendan, säger Kalle Moraeus i tv-programmet. .

 

Kalle Moraeus i Biggest Loser VIP
Foto: TV4

”Kommer att söka all hjälp jag kan få”

För tränaren Mikael Hollsten berättar Moraeus att smärtan efter skilsmässan gjorde att han inte prioriterade saker som kost och motion, men att han nu valt att ta tag i det för att komma ur sin dåliga spiral.
– Jag kommer att söka all hjälp jag kan få, faktiskt, för att försöka bena ut varför jag inte kan bibehålla en sån här period något länge. Sedan också, jag måste tuffa till mig lite och tänka lite mer på mig själv så jag slipper den här stressen, säger han i TV4.

Kalle Moraeus spelar under Victoriadagen
Foto: Mikael Fritzon/TT

Sånt här kan vara fruktansvärt jobbigt att prata om. Nu behöver Kalle all pepp han kan få för att nå målen med sin hälsa. Dela för att visa honom stöd.