Kalle Moraeus avslöjar beslutet – om nya livet

Alla som följt Biggest Loser VIP vet att Kalle Moraeus visat en enorm kämparglöd och en positiv inställning, vilket lett till att han gått ner en hel del i vikt.

Nu avslöjar han att han gått ner väldigt många kilo sedan start, och att han är glad att han inte tackade nej, som han hade tänkt från början. Han berättar också om den helt nya livsstilen.
– Först när de ringde tackade jag nej, jag skrattade rakt ut och sa ”tycker ni jag är tjock?”. Jag har alltid varit lite reserverad med att vara med, och har snarare sagt nej till nästan allting. Jag har inget bekräftelsebehov på det viset, säger han till Expressen.

Kalle Moraeus var nära att tacka nej till att vara med i Biggest Loser VIP, men det hade han ångrat bittert om han visste det han visste idag. Kalle förstod att han behövde göra något åt sin vikt och sitt leverne, så han rådfrågade sin familj, som tyckte att det var en jättebra idé att ställa upp.

Har tappat väldigt mycket i vikt

Kalle fick plötsligt gå från ett liv utan motion och sunda regler till sträng kost och hårdträning, och han mår bättre än någonsin.
– Jag mår fantastiskt bra, och det var väldigt länge sedan. Jag får ju inte avslöja hur mycket, men jag har tappat väldigt mycket i vikt. Jag orkar mycket mer, man sover bättre och man mår bättre. Hela livet blir väldigt mycket bättre, säger Kalle Moraeus till Expressen.