Kändisdotter gör tv-karriär – nu avslöjar mamma Linda Lindorff nya succéuppdraget

Lindorffs dotter gör karriär. Foto: Instagram

Vissa barn vet redan vid tidig ålder var deras stora passioner finns och jobbar hårt för att uppnå dem. Men när man dessutom är dotter till en känd tv-profil kan det kanske kännas som att pressen är ännu hårdare.

Linda Lindorff som är en känd tv-profil som har underhållit oss i en mängd olika program, har dessutom en talangfull dotter – Lykke som nu kommer ge sig in i tv-branschen.

Nu berättar mamma Lindorff att det nya uppdraget för hennes dotter är att medverka i storslagna ”Sveriges yngsta mästerkock.”

– Lykke är väldigt trygg i sig själv och väldigt snäll och det tror jag är en bra grund. Hon är också rätt obrydd när det gäller hela tv-grejen eftersom hon varit med mig så ofta på inspelningar. Hon vill vara med i ”Mästerkocken” för att få laga mat och tävla, inte för att vara med i tv. Sedan att hon älskar att gå loss med köksmaskiner och stora knivar kan oroa mig lite, säger Linda Lindorff till Aftonbladet.

Lykke Lindorff: ”Ser mest fram emot…”

Och för Lykke ser hon mest fram emot att få lära sig nya köksredskap.

– Jag ser mest framemot att få laga mat i ett stort kök med flera ugnar, massor av roliga apparater, knivar och förhoppningsvis en fritös. Jag har aldrig provat en sådan, säger Lykke Lindorff till tidningen.

Linda Lindorff: ”Roligt att få försöka”

Men för Lykke har hon redan testat på det mesta hemma i köket, men några utmaningar ser hon fram emot och att få lära sig nya recept.

– Det går inte alltid bra men det är roligt att få försöka. Man lär sig ju vad som funkar eller inte. Chokladbollar i ugnen till exempel blir faktiskt riktigt gott, säger hon till tidningen.

Åh wow detta ser vi verkligen fram emot! Tryck på gilla-knappen för att önska Lykke lycka till i tävlingen!

Exit mobile version