Kärlekslyckan: Carina Berg har gift sig med kärlen Erik – vigdes i 26 minusgrader

En tid efter den tuffa skilsmässan från Kristian Luuk fann programledaren och glädjespridaren Carina Berg kärleken på nytt. Förhållandet med tolv år yngre fotbollsspelaren Erik Johansson blev officiellt 2017, och det visade sig snabbt vara mer än bara en yngre flirt.

I helgen gifte sig paret högt upp i Vemdalens kyrka, i sällskap av nära och kära, i ett -26-gradigt vinterlandskap, det berättar Aftonbladet.

Det var för lite mer än ett halvår sedan som Carina Berg stolt visade upp sin förlovningsring tillsammans med yngre kärleken Erik Johansson, 29. Och varför vänta till sommaren, när man kan ha ett vinterbröllop?

Som plats för sitt kärleksbröllop valde Carina Berg, 41, och fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, Vemdalens kyrka, högt upp i Härjedalen.

Enligt Aftonbladet ska de närmast anhöriga och vänner varit på plats, bland annat Christine Meltzer, som sedan kastade rosenblad på paret.

Foto: Wikimedia Commons

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, säger ett ögonvittne till Nöjesbladet.

Åh så fint. Vad roligt att de gjorde något annorlunda. Dela för att önska Carina Berg och kärleken ett stort grattis.