Kärlekslyckan: Elisa Lindström visar äntligen upp mystiske pojkvännen – nu kliver Gustav Lindqvist fram

Elisa Lindström har sedan länge hållit pojkvännen Gustav undan rampljuset.

Men nu öppnar hon upp om romansen.

Elisa Lindström, 33, är sångerskan och stjärnskottet som verkligen har vunnit folks hjärtan.

Som sångerska i dansbandet Elisa’s har har stjärnan närt stora framgångar och genom åren har hon tagit emot flera priser och utmärkelser. Dessutom har vi sett Elisa Lindström i i tv-program så som ”Let’s dance” och ”Stjärnornas stjärna” – och förstås i Melodifestivalen.

Bakom kulisserna har Elisa sedan omkring två år tillbaka haft ett förhållande med barndomsvännen Gustav Lindqvist. Innan dess var hon gift med exmaken Markus Frykén, som hon skilde sig ifrån 2021.

Förhållandet med Gustav har Elisa dock hållit lite i skymundan. Men i en ny intervju med tidningen Hänt så avslöjar hon lite fler detaljer om senaste kärleken. Han vill gärna hålla sig ifrån rampljuset, men tycker att kändisvärlden är spännande. Hon har därför valt att inte berätta för mycket om honom tidigare.

– Nej han vill inte bli känd, han är väldigt musikalisk och jobbar på ett notförlag men nej han har inget behov av att vara kändis. Det tycker jag är väldigt skönt att få den balansen i livet. Han är liksom inte så imponerad av kändisvärlden, säger Elisa till Hänt.

Ska flytta ihop

I sommar har Elisa haft fullt upp med Diggiloo-turnén, och på sidan om håller hon även på att renovera en gård – Elisa och Gustav ska nämligen bli sambos!

Dessutom har paret varit och fjällvandrat uppe i Norrland.

– Ja men vi har varit bra på att ta vara på de stunderna vi har fått. Vi har varit och vandrat uppe i Grövelsjön och ja, sett till att njuta lite av de stunderna, säger Elisa till Hänt och fortsätter:

– Vi har det jättebra och vi är jätteglada i relationen. Vi njuter av våran tillvaro just nu som det är, det händer ju så mycket roligt.

Nya bilden tillsammans

På Instagram har Elisa delat med sig av en bild på henne och Gustav från semestern – det är den första offentliga bilden på paret. I inlägget nedan kan du se bilden på paret.

Vad härligt att ni funnit kärleken hos varandra! Vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev