Efter tuffa tiden – nu öppnar Kristin Kaspersen upp om kärleken

Efter mamma Barbos bortgång fokuserade Kristin Kaspersen på att bearbeta sorgen och bara umgås med familjen. Att träffa en partner fanns inte på kartan, men nu, efter den tuffa tiden, öppnar hon till slut upp om kärlekslivet.

Kristin Kaspersens tidigare relationer  har alltid varit i hetluften för kvällstidningarna. Men efter mamma Barbros bortgång har det var helt tyst på den fronten, och anledningen är enkel. I Podcasten ”Kändispodden” berättar Kristin att hon bara jobbat och gått runt och tänkt på sin mamma sedan hon fick ta farväl.
– Det här med vänner och det sociala har jag kommit ifrån lite. Jag har jobbat mycket och prioriterat familj och jag ångrar ingenting, men jag har inte för vana att ringa upp kompisar. Jag är lite dålig på det. Men nu när det här hände med mamma var det så otroligt många kompisar som backade upp. Jag kan inte förändra det som har hänt. Det är ju som det är. Det är en sorg och en saknad. Samtidigt har det kommit så oerhört mycket fint under tiden med all kärlek som folk har gett oss, som egentligen är till mamma. Jag har mest bara gått runt och varit stolt över att jag är hennes dotter och att jag hade en så fin mamma.

Vill ha någon att tycka om

Men trots att hon de senaste månaderna inte brytt sig om att ha en partner, så har hon nu kommit till den punkt då hon välkomnar en kärlek in i sitt liv igen.
– Jag saknar egentligen inte tvåsamheten så mycket, men jag saknar att få tycka om någon. Jag tycker det är härligt i den ålder jag är i att jag har redan haft barn, jag har haft hus, jag har haft hela det där. I dag kan man bli särbo, man kanske bara ses ibland eller så vill man ses hela tiden och bo ihop. Det är mycket större valfrihet i dag.

I podcasten säger också Kristin att hon inte känner någon brådska, men att det ska bli jättehärligt när hon väl träffar någon ny.

Fina Kristin förtjänar massor av kärlek, särskilt i saknaden efter mamma Barbro. Dela för att skicka kramar till starka Kristin.