Kikki Danielsson söker kärleken på nytt – intima erbjudandena från männen: ”Blir bara blyg…”

Kikki Danielsson söker nu kärleken på nytt i sin nya podcast som hon har tillsammans med Sören ”Sulo” Karlsson.

Men hittills har hon inte nappat på något av männens erbjudanden.

Hon är utan tvekan en av våra största och mest älskade artister genom tiderna. Genom åren har Kikki Danielsson, 72, medverkat i Melodifestivalen hela tio gånger och bjudit oss på otaliga hits som aldrig kommer att dö.

Även utanför schlagerscenen har hon varit oerhört framgångsrik och genom karriärens turnéer är det nog få som är lika beresta som Kikki.

Allting började på 70-talet när hon slog igenom som sångerska i dansbandet Wizex. Och sedan dess har hon varit Kikki Danielsson med hela svenska folket.

Tidigare var Kikki gift med exmaken Kjell Roos, med vilken hon har två barn med. De skilde sig dock 2002 och sedan dess har Kikki levt som singel.

Söker kärleken

Tillsammans med goda vännen och kollegan Sören ”Sulo” Karlsson, 54, har hon nyligen startat podden Bra Vibriationer med Kikki & Sulo. I podden diskuteras allt mellan himmel och jord – ett av de stående inslagen är dock Kikkis kärleksliv, vilket Hänt också rapporterat om.

– Den ständiga frågan är ju Kikkis kärleksliv, så vi går till botten med det. Vi kör en ganska grundlig kontaktannons, och det kan vara väldigt små saker, som till exempel att man ska klara av att tömma en kattlåda, har Sulo tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

Fått flera förslag från män

Efter kontaktannonsen har Kikki fått en hel del svar från intresserade män. Men Kikki verkar måttligt intresserad tillbaka.

– Jag blir bara blyg när jag ska svara dem. De flesta vill ju ringa, eller om jag behöver någon hjälp på någon spelning så kan de komma och hjälpa mig och bära väskor och sånt där, säger Kikki och Sulo undrar varför hon blir blyg:

– Jag är nog mer rädd. Jag har ju facit i hand, ett halvår brukar jag lyckas hålla en förälskelse igång, men sen blir det ”åh nu kommer han igen”. Jag blir blixtkär och sen tänder jag av lika fort, så jag gör ju bara någon illa. Det är så jag diskuterar med mig själv.

Kikki menar vidare att hon skulle tycka att det vore trevligt att gå på dejter och så, men att hon nog inte kommer att släppa in någon man i huset.

Hoppas du hittar det du söker Kikki!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev