Foto: Facebook / Victor Lundberg / TT

Kikki Danielssons gripande ord till Sven Melander – efter tv-profilens cancerbesked

Sven Melander berättade på måndagen att han drabbats av cancer.
Sen dess har han fått massor av kärlek från svenska folket.
Även folkkära artisten Kikki Danielsson skickar nu sina varma hälsningar till tv-profilen.
”Skickar styrkekramar till dig”, skriver Danielsson via Nöjeslivets Facebook-sida.

Det var under måndagen som den folkkäre skådespelaren, journalisten och tv-personligheten Sven Melander, 74, berättade att han drabbats av cancer igen.

– Nu står jag här igen och då är jag väldigt ledsen att behöva meddela att nu har jag drabbats av cancer igen, säger han i ett videoklipp på sin Facebook-sida.

År 2018 kunde Melander berätta att han ”tillfälligt friskförklarats” från cancern. I måndagens tråkiga besked förklarade skådespelaren vidare att han nu drabbats av en annan typ av cancer.

– Det är som de säger: ombyte förnöjer. Men som sagt det är bara att kämpa på, säger Sven Melander på sin välbesökta Facebook-sida, där han också fått ta emot massor av varma hälsningar från svenska folket det senaste dygnet.

Nöjeslivet rapporterade liksom de flesta andra medier om den tråkiga nyheten på måndagen, efter att Sven Melander gått ut och berättat om detta. Kommentarsfältet på Facebook svämmade snabbt över av kärlek till Melander, som genom åren gett oss tv-klassiker som ”Nöjesmassakern” och ikoniska filminsatser som sin rollgestaltning i ”Sällskapsresan”.

En av tusentals läsare som hört av sig det senaste dygnet är den folkkära artisten Kikki Danielsson, 69. Hon skriver i en kommentar till Nöjeslivets Facebook-inlägg en hälsning riktad direkt till Sven Melander.

Foto: Victor Lundberg / TT

”Skickar styrkekramar till dig och kan bara koppas, att du vinner kampen även denna gång. Kram KikkiDee”, skriver Kikki Danielsson i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida, där hon också lagt upp en text som fått stor uppmärksamhet.

Foto: Facebook

Dikten/texten som Kikki också har lagt upp lyder: ”’Du är ju så stark’, säger de. Men de vet ju vilket helvete du har inom dig. Du väljer inte att vara stark, du blir det för att du inte har något annat val”.

Kikkis ord till Melander hyllas: ”Träffade rakt i hjärtat”

Den folkkära artistens hälsningar till Sven Melander har verkligen berört läsarna. Hundratals har tryckt på gilla-knappen efter att ha läst Kikkis hälsning till Melander.

”Det träffade rakt i hjärtat. Jag tyckte det var ganska jobbigt att höra hela tiden när man var sjuk, men det var ett helvete inuti”, skriver en läsare i ett svar till Kikkis inlägg på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Så fin text Kicki!”, skriver en annan läsare.

”Vilken fin text och såååå sant”, skriver en tredje.

Folkkära skådespelaren Sven Melander har drabbats av cancer igen – berättar själv om kampenAll vår kärlek till dig, vi skickar våra styrkekramar till dig fina Sven! ❤❤

Posted by Nöjeslivet on Monday, November 1, 2021

Vilken fin hälsning, Kikki. Vi skickar också våra varmaste hälsningar till Sven Melander. Krya på dig, Sven!