Kikki Danielssons härliga tågresa – tillsammans med fotbollsproffset: ”Riktig goding”

Foto: TT/Instagram

Mötet blev en fullträff.
Kikki Danielsson, 67, träffade fotbollsproffset Pontus Kåmark, 50, på tåget – och passade på att skoja med sonen.
– Träffade på en riktig goding på tåget mot Göteborg i lördags, skriver Kikki på Instagram.

Att folkkära artisten Kikki Danielsson – som gett oss odödliga schlagerklassiker som vinnarlåtarna ”Bra vibrationer”, ”Dag efter dag” respektive ”Varför är kärleken röd?” – är en kvinna med humor är ingen nyhet.

Samtidigt är det alltid lika trevligt att se hur country- och dansbandsdrottningen fortsätter visa upp sin humoristiska sida inför folket. Som på sociala medier där Kikki är flitig med att lägga upp olika episoder ur livet.

På Instagram lägger hon upp många bilder från sin vardag och skriver om det. Nu har hon återigen fått till en riktig ”hit” – men inte när det kommer till musiken, utan när det handlar om populära Instagram-inlägg.

Kikki Danielssons skojfriska möte med VM-hjälten

Danielsson träffade nämligen på den tidigare fotbollsspelaren Pontus Kåmark, som ju var med och tog brons i USA-VM 1994, på tåget i helgen.

Detta skriver hon nu om på Instagram, där hon samtidigt också avslöjar att hon försökte skoja med sin son i samband med mötet med Kåmark.

– Träffade på en riktig goding på tåget mot Göteborg i lördags. Då Måste man ju passa på att be om en selfie, skriver Kikki och förklarar att det egentligen var hennes kollegas idé, musikern Sören ”Sulo” Karlsson.

– Han tyckte att jag skulle skicka bilden till min son och skriva: ”Jag sprang på en känd bandyspelare på tåget!!” – Sonen svarade: ”Ja, den där FOTBOLLSKILLEN känner man ju igen!!”😂 skriver Kikki.

Hon förklarar samtidigt att hon inte är en hejare på sport, men att hon förstod att hon träffade på en gammal VM-hjälte.

– Jag vet mycket väl, att Pontus Kåmark spelat fotboll, men det är kul ibland att retas med sina barn, eftersom dom aldrig förväntar sig, att jag vet någonting gällande sport😁😎 skriver Kikki.

Vilken underbar liten historia, Kikki! Hoppas att tågresan tillsammans med VM-hjälten Pontus Kåmark gick bra. Dela gärna vidare om du också uppskattar allas vår underbara Kikki och hennes humor!

TV: 10 låtar som legat längst på Svensktoppen

Exit mobile version