Foto: Youtube/Wikimedia commons

Kikki Danielssons jordgubbsilska: ”Dom smakar ingenting”

.

Kikki Danielsson har tröttnat på sommarens jordgubbar. 

Nu vill den folkkära artisten ha tillbaka smaken – och hon får stöd från fansen. 

”Nää! Nu är jag less”, skriver Kikki.

Jordgubbar hör sommaren till och vi är många som sätter i oss en och annan sådan under dessa månader. Men den folkkära artisten Kikki Danielsson har märkt att bären inte är som de var förr.

Hon förklarar att hon tycker mycket om jordgubbar, men är besviken på sommarens skörd.

”Har köpt jordgubbar sen dag 1! Dom smakar ingenting. Måste smaken ta stryk, för att dom ska mogna så tidigt som möjligt. Visst, dom flesta vill ha jordgubbar hela sommaren. Visst, jag vet att detta är en kort å intensiv säsong för odlarna. Bara så trist med smaken”, skrev Kikki Danielsson på Instagram för ett par dagar sedan.

Kikki Danielssons barndomsminnen från landet

Den folkkära artisten, som bland annat vunnit Melodifestivalen två gånger (med gruppen Chips 1982, ”Dag efter dag”, samt 1985 då Kikki slutade trea i den stora Eurovision-finalen med ”Bra vibrationer”), berättar att hon alltid älskat jordgubbar.

”Kunde som barn gå ut i egna landet å plocka, å dom smakade gudomligt. Har just varit å köpt gubbar igen. Totalt smaklösa, men det sista s överger mig är hoppet”, skriver Kikki.

Fansen håller med Kikki: ”Smakade bättre förr”

Under bilden är det många av Kikkis fans och vänner som har kommenterat, och många håller med henne.

”Visst är det så att det mesta smakade bättre förr, t ex jordgubbar, man gick direkt ut på åkern o plockade dom, likaså med hemmaodlade potatis, morötter bl a”, skriver en av Kikkis följare i ett svar till sångerskan.

Håller du med Kikki om att jordgubbarna inte smakar någonting numer? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!