Kikki Danielssons nya kärleksbesked – delar med sig av privata beslutet: ”Så där blixtkär”

Kikki Danielsson är ständigt aktuell som en av Sveriges mest framträdande och uppskattade artister.

Nu berättar hon mer om hur hennes kärleksliv ser ut – när hon är 72 år gammal.

– Jag kan bli så där blixtkär, säger hon till Aftonbladet.

Hon har gett oss stora hits som ”Dag efter dag”, ”Bra vibrationer” och ”Miss Decibel”.

Kikki Danielsson, 72, är verkligen en riktig svensk artistlegendar.

De senaste åren har hon bland annat medverkat i TV4:s storproduktion ”Masked singer” och numera har hon en podcast med sin låtskrivare och producent Sören ”Sulo” Karlsson.

Läs mer: Kikki Danielsson och Sulo Karlsson får ny podcast i sommar

”Har varit lite stiltje”

I en ny intervju med Aftonbladet ombes hon sätta ett plusbetyg på sin egen ekonomi, hälsa, sina framtidsplaner och sitt hem. En slags mall som nöjesdelen brukar använda sig av för att ”ta tempen” på den kända personen i fråga.

När det kommer till ekonomin säger hon följande:

– Nu har det varit stiltje. Med pandemin fick man ju inte betalt på tre år, det fick inga skådespelare, inga sångare, svenskarna skulle inte ha någonting att roa sig med. Så jag får väl leta rätt på någon rik karl, hahaha. Nej, det där var ett skämt. Men det har vänt lite efter pandemin, ekonomin är inte körd i botten. Så en trea blir det, säger hon i intervjun.

Apropå karlar… Kikki gifte sig 1984 med musikern Kjell Roos (från dansbandet Roosarna). De fick två barn ihop, en dotter och en son, innan de skilde sig 1999.

Sedan dess har det inte pratats mycket om Kikkis kärleksliv.

Så ser Kikkis romantiska liv ut

Nu öppnar hon upp sig mer om hur det ser ut på den fronten nu för tiden. Hon sätter återigen ett plusbetyg… eller snarare minus.

– Det är ett minus. Jag tror inte att jag är i stånd att träffa någon, för jag tröttnar ju. Det har nästan varit likadant varje gång. Jag kan bli så där blixtkär, men lika fort går det över. Det brukar vara ett halvår, så den som klarar mer än ett halvår, då kan det finnas lite hopp, hahahaha. Så där är det minus.

– Men sen finns ju kärleken till barnen och barnbarnen, det är den största kärleken som finns, där blir det högsta betyg, säger hon och fortsätter.

Du är alltid så härlig och go’, Kikki! Hoppas att du hittar kärleken framöver. Det är alltid trevligt att ha någon att dela livet med.

Tack för all bra musik du skänkt oss genom åren. Du är en sann stjärna!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev