Kikki Danielssons varma tack till svenska folket efter stora sorgen – detta skriver hon

Kikki Danielsson gick i veckan ut på sociala medier och berättade att hon förlorat sin bästa vän – katten Stig.

– Det är tungt att förlora sin bästa vän, skriver hon på Instagram.

Efteråt möttes hon av tusentals kommentarer på Facebook och Instagram där svenska folket översköljde den folkkära artisten med kärlek.

Nu väljer Kikki att tacka för stödet.

Kikki Danielsson. Foto: Jessica Gow/TT

Det var många som ville visa sitt stöd när det tråkiga beskedet kom i veckan att Kikki Danielssons älskade vän, katten Stig somnat in.

Kikki Danielsson är som bekant en sann djurvän och har ofta skrivit om kärleken till sina katter på sociala medier.

Men när fansen öppnade Twitter och Instagram på onsdagen möttes de av ett mycket tråkigt besked, då Kikki lät meddela att hennes bästa vän, katten Stig, fått somna in.

Kikki väljer att hylla sin katt med fina ord om sin älskade vän. Till en bild där hon står och kramar om sin Stig skriver hon så här:

”En dag mitt i sep 2017. Jag hade spelat in ”Så mycket bättre” på Gotland och precis gjort klart en Dokumentär ”Porträttet” som skulle sändas Annandag Jul. Här har jag precis fått hem denna 14 v gamla underbara varelse, som skulle komma att heta Stig, den mest underbara katt jag någonsin haft😻 Nu är han borta, död i cancer. Han fick somna in idag på eftermiddagen. Han fick diagnosen strax efter att jag kommit hem från en resa 26/1. Det är tungt att förlora sin Bästa Vän🌹

Kikkis tack till svenska folket

Kikki har fått massor av kärlek från sina underbara fans och folket har svarat med hjärtan i kommentarsfälten. Nu väljer Kikki själv att svara. Detta skriver hon:

”Ett Varmt TACK till alla ni därute s stöttar mig i Sorgen efter Stig. Alice, drygt 6 år, är nu ensam med mig, å jag har förstått att Stigs sjukdom å död inte gått henne spårlöst förbi. Hon har varit tätt intill inatt+även nu under dan. Underbart att hon finns”, skriver Kikki på Twitter.

Underbara Kikki, vi skickar alla våra styrkekramar till dig. ❤️

Kikki Danielssons stora sorg: ”Så fruktansvärt tungt”

 

Läs mer om...