Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding har blivit morfar och mormor: ”Världens stoltaste”

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding har fått ett barnbarn!

Dagen före nyårsafton fick deras gemensamma dotter Sandra sonen Edwin, skriver Aftonbladet.

Nu berättar de om lyckan över att bli mormor och morfar.

27-åriga Sandra Bergqvist arbetar som make up-artist och är dotter till folkkäre skådespelaren Kjell Bergqvist, 64, och den tidigare Miss Universum-vinnaren Yvonne Ryding, 55. I somras blev det känt att Sandra, som är en av parets två döttrar, väntade barn tillsammans med sambon Fredrik.

Den 30:e december kom så alltså lille Edwin till världen, och han kan räkna med att han har två stolta morföräldrar som väntar hemma.

– Jag är världens stoltaste och lyckligaste mormor. Självklart är han mormor solstråle och ögonsten, now and forever, säger Yvonne Ryding till Aftonbladet.

Foto: TT

Bergqvist nåddes av beskedet när han var utomlands.

Foto: TT

– Det känns naturligtvis fantastiskt med Sandras lille kille. Befinner mig i Thailand och sitter just nu och kollar lite flygtider för att komma hem några dagar och morsa på lilla Edwin, Sandra och Fredrik, säger Kjell Bergqvist till Aftonbladet.

Bergqvist och Ryding gick skilda vägar för flera år sedan. ”Kjelle” mådde dåligt en period, och hittade sedan kärleken i livet.

– Det var ett år åtminstone som man mådde riktigt jävla pissigt men sakta men säkert så, jag träffade ju min fru Karin kanske ett år efter och vi har nu levt ihop i 16 år, sa han i Sveriges Radio.

Jag blev så glad av denna nyhet! Dela den gärna vidare och sprid lyckan till dina vänner på Facebook.