Kjell Bergqvist avslöjar stora sorgen efter skilsmässan med Yvonne Ryding

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding skilde sig efter 13 års äktenskap.

I TV4:s ”Renées brygga” berättar nu Bergqvist om känslorna efter separationen.

– Det är en jättesorg när man inte lyckas hålla ihop familjen, säger han i programmet.

 

Den folkkäre skådespelaren Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding gifte sig 1988. Men efter 13 års äktenskap valde paret, som har två gemensamma döttrar, att gå skilda vägar.

När Kjell Bergqvist är gäst i onsdagens ”Renées brygga” får han frågan vad som är den största sorgen i hans liv. Och även om det gått flera år sedan separationen är det fortfarande något som Kjell tänker tillbaka på med vemod.

– Största sorgen är min skilsmässa, när jag skilde mig från Yvonne. Det är en jättesorg när man inte lyckas hålla ihop i familjen, säger han i programmet.

Efter skilsmässan med Yvonne Ryding: Var inte så jäkla smart

Kjell Bergqvist menar att han lärde sig med åren att även han gjort fel.

– Det är ju aldrig ens fel. Det kanske man tycker just då när man bråkar under skilsmässan. Men ganska snart upptäcker man att jag kanske inte var så jäkla smart jag heller. Så det är en stora sorg.

Kjell Bergqvist
FOTO: TV4/Renées brygga

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare. Han har också prisats med en Guldbagge för bästa huvudroll, 2001. Nio år senare var det dags igen då han vann i kategorin bästa manliga biroll för rollen som Jonny i ”Bröllopsfotografen”.

På senare år har Bergqvist blivit allt mer engagerad i samhällsfrågor. Skådespelaren som har hus i Thailand har bland annat öppnat en gratis simskola för thailändska barn.

– Det känns så gudomligt härligt att få hjälpa till, sa han till Expressen.

Kjell Bergqvist om livet i Thailand: Nöjd med mitt liv

Sedan 2004 är Kjell Bergqvist gift med Karin, och skådespelaren är mer än nöjd med livet så som det ser ut idag.

– Det finns ingenting i mitt liv som jag skulle vilja byta bort. Nu vill jag vara i Thailand i vårt hus och göra lite bra grejer. Man får så sjukt mycket tillbaka. Jag är sjukt nöjd med mitt liv, säger han i ”Renées brygga”.

Härligt att höra att du mår bra, Kjell! Uppskattar du också Kjell, dela då gärna och kommentera artikeln på Facebook.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/eCMR5vBx4yC1W5XrWRBRCIZywcpobrYopMF3bR4EGY7zKHBdNoKpaneDKAbCgDvs?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]