Foto: Anders Wiklund/TT

Kristian Luuk om uppbrottet – därför tog det slut med nya kärleken

I vintras kom Kristian Luuk med det glädjande beskedet att han hade hittat kärleken igen. Men i en ny uppdateringen avslöjar programledaren att relationen är över och förklarar orsaken bakom uppbrottet.

– Ett uppbrott är alltid jobbigt, säger Luuk till Aftonbladet.

Kristian Luuk har haft en framgångsrik karriär som programledare, inte minst för det omåttligt populära programmet ”På spåret”.

Det går ut på att två tävlande lag som försöker lista ut olika resmål baserat på ledtrådar som ges i form av frågor och filmklipp. Tävlingen innebär att lagen ”reser” till olika platser världen över genom att besvara frågor som successivt avslöjar destinationen.

Luuk har styrt skutan i programmet ihop med sin vapendragare Fredrik Lindström sedan 2009, då Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg klev åt sidan.

Dessutom har Kristian ett eget intervjuprogram ”Min sanning” som snart har ny säsongspremiär.

Kristian Luuk om uppbrottet från kärleken

Det verkar som att en hel del även har hänt på det privata planet för programledaren. Det var i vintras som han kom med det glädjande beskedet att han hade träffat en ny kärlek, Hanna Eklöf.

Men när han nu får frågan om deras relation kommer Luuk med ett mer dystert besked – relationen är över.

– Ja, men det tog slut under våren. Där har ni ert scoop. Det är tråkigt, men vi fick inte ihop våra liv helt enkelt. Vi levde så olika liv, hon har ganska små barn. Det är väldigt tråkigt, men vi var tillsammans i tre år, säger Luuk till Aftonbladet.

Vidare förklarar Kristian att han int vill prata mer om det men att han trots allt mår bra. Programledaren får frågan om var han tror att han befinner sig om fem år.

– Vilken bra fråga, den ska jag sno direkt till ”Min sanning”. Jag tror att mitt liv aldrig har varit så öppet som det är nu. Hade ni frågat för tio år sedan så hade jag varit gift med Carina och hållit på med ”På spåret” och tänkt att mitt liv alltid ska se ut så. Nu är det mycket som är ”up for grabs”, på ett skönt sätt, säger han till tidningen.

Trots uppbrottet är Kristian till freds med var han befinner sig i livet.

– Ja, det gör jag. Jag har inte heller bråttom till någonting, jag har mina tre barn och har och har haft roliga jobb så det känns bra.

Vad tråkigt att det tog slut, Kristian. Hoppas allt känns bättre snart.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev