Foto: SVT, Instagram/@kaspersen

Kristin Kaspersen bryter upp – lämnar rampljuset

Kristin Kaspersen ger nu besked om att hon kommer att lämna strålkastarna – i alla fall för ett tag.

Anledningen bakom är att ett visst äventyr väntar för stjärnan.

Kristin Kaspersen, 54, är programledaren som genom åren gjort oss alla sällskap hemma i tv-sofforna när hon strålat ut genom tv:n.

Som ung ägnade sig Kristin mycket åt teater och som ung vuxen arbetade hon som servitris och bartender – innan hon utbildade sig till flygvärdinna. Kort senare, när hon var 22 år gammal, så blev hon väderpresentatör på norska TV3.

Några år senare började hon jobba inom tv i Sverige och ledde flera program. Och det dröjde inte länge förens hon blev poppis i tv-rutan. 1993 blev hon som yngsta person någonsin belönad med Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet.

Och på det spåret har det fortsatt. Än i dag är Kristin en av våra absolut mest omtyckta programledare. Genom sin karriär har hon lett mängder av program, bland annat NyhetsmorgonLet’s dance och Söndagsöppet. Dessutom har hon sin egen podcast.

LÄS MER: Kristin Kaspersen om ”Let’s dance” – efter TV4:s nya förändringar: ”Jag har pratat med…”

Försvinner från rampljuset

Nu meddelar dock stjärnan att hon tar en paus från rampljuset – åtminstone för ett tag framöver. Anledningen är att hon ska iväg på något slags äventyr, men Kristin är sparsam med detaljer. Antagligen rör det sig om någon form av tv-inspelning.

Nu åker jag iväg på ett äventyr. Det gör att det kommer att vara tyst från mig här ett litet tag. Jag är så glad att jag tar chansen att tacka Ja till saker som ger mig erfarenhet och som får mig att utvecklas. Det har varit nervöst inför och jag har redan före äventyret lärt mig så mycket, framförallt har jag jobbat mentalt. Så nu säger jag ”vi ses snart igen”. Ta hand om er så länge! Stor kram från mig”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Lycka till mer äventyret Kristin!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev