Foto: Instagram/TT

Kristin Kaspersen strålar i röd byxdress på sin 50-årsfest tillsammans med vänner

Kristin Kaspersen fyller 50 år.

Men redan i helgen började firandet. 

– Jag är på en fantastisk plats i livet, skriver Kristin på Instagram. 

Tillsammans med vänner firade Kaspersen sin 50-årsdag på Görvälns slott i Järfälla utanför Stockholm.

Foto: Holger.Ellgaard/Wikimedia commons

Den mycket folkkära tv-profilen och författaren Kristin Kaspersen kan som bekant också numer även betecknas som ”dansdrottning”. I våras tog hon hem glasskon i ”Let’s dance” i TV4.

STOCKHOLM 20140113 Programledaren Kristin Kaspersen anländer anländer till Idrottsgalan på måndagen. Foto: Maja Suslin / TT

På måndagen fyller Kristin 50 år och det har firats ordentligt bland vännerna i helgen! På sociala medier kan man se bilder från mysiga och byggnadsminnesskyddade Gölvärns slott i Järfälla utanför Stockholm. Slottet renoverades år 2008 och ligger vid Görväln, som är en fjärd av Mälaren.

Strålar på slottet

På Instagram har Kristin själv lagt upp en bild där hon poserar framför sina jätteballonger – initialerna ”KK” och ”69”, året som hon är född. En sprudlande glad Kristin ler med hela ansiktet framför vännernas kameror. Iklädd en underbar röd byxdress strålar hon verkligen på sin 50-årsfest!

– JAG FYLLER 50 ÅR I DAG… och är på en fantastisk plats i livet, skriver Kristin på Instagram.

Kristins vänner ville förstås vara med och fira, däribland tv-profilen Sofia Wistam som hyllar Kaspersen med den här bilden.

Svensk damtidning rapporterar att festen inleddes runt 18-tiden och flera kändiskvinnor var på plats, däribland artisten Tess Merkel och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg. Till middagen uppger tidningen att det serverades smarriga smårätter och Zucchini-soppa – i en Zucchini!

Det verkar sannerligen ha varit en helg att minnas!

Stort grattis på din 50-årsdag, underbara Kristin! 

Dela gärna inlägget för att hylla denna fantastiska kvinna på hennes stora dag.