Foto: Bertil Ericson/TT, Maja Suslin/TT

Kristin Kaspersens bröt upp med exmaken Hans Fahlén

Kristin Kaspersen var tidigare gift med programledaren och tv-profilen Hans Fahlén.

Så lever Hans idag – flera år efter skilsmässan.

Kristin Kaspersen, 55, är en av våra absolut mest folkkära kändisar och genom sitt liv har hon satt en stark prägel på svensk tv-industri, inte minst inom TV4.

Som ung ägnade sig Kristin mycket åt teater och som ung vuxen arbetade hon som servitris och bartender – innan hon utbildade sig till flygvärdinna. Kort senare, när hon var 22 år gammal, så blev hon väderpresentatör på norska TV3.

Några år senare började hon jobba inom tv i Sverige och ledde flera program. Och det dröjde inte länge förens hon blev poppis i tv-rutan. 1993 blev hon som yngsta person någonsin belönad med Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet.

Och på det spåret har det fortsatt. Än i dag är Kristin en av våra absolut mest omtyckta programledare. Genom sin karriär har hon lett mängder av program, bland annat NyhetsmorgonLet’s dance och Söndagsöppet. Dessutom har hon sin egen podcast och leder även träningsresor.

Relationen med Hans Fahlén

Sedan 2001 var Kristin Kaspersen tillsammans med Hans Fahlén och tillsammans har de sonen Leon Kaspersen Fahlén, 20. 2003 gifte de sig men vid 2008 meddelade paret att de skulle gå skilda vägar.

– Sedan en tid tillbaka har vi tagit ett gemensamt beslut om att gå skilda vägar, sade de i ett pressmeddelandevid tidpunkten, enligt Aftonbladet.

Så lever Hans Fahlén idag

Hans Fahlén är född och uppvuxen i Åre och har sedan många år tillbaka jobbat inom tv, främst på TV4. Hans är även en mycket duktig skidåkare och åkte som ung världscupen i puckelpist.

Genom åren har vi sett Hans som programledare för program så som När & Fjärran, Farmen, Spårlöst, Fahléns matäventyr och många andra produktioner. Dessutom deltog han i säsong 5 av Kanal 5:s realityprogram Över Atlanten.

Numera är Hans Fahlén bosatt i en förort till Stockholm där han bor tillsammans med nya kärleken Anna Möller, 47, som han varit tillsammans med sedan några år tillbaka. När Hans inte syns på tv så jobbar han med det egna filmbolaget Fahlén Film AB.

Hoppas ni båda är lyckliga på varsitt håll!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev