Kristin Kaspersens löfte till mamma Lill-Babs: ”Ska göra allt jag kan”

Det har knappt gått en vecka sedan Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort. Men för alla sörjande känns saknaden som en evighet. Nu delar dottern Kristin Kaspersen med sig av ett känslosamt och privat inlägg om hur hon ska hedra sin mamma efter vad hon lärt henne.
– Jag ska göra allt jag kan mamma, är några av Kaspersens många ord.

När Barbro ”Lill-Babs” Svensson lämnade oss i tisdags var det som att tiden stannade. Sedan dess har nära och kära och stora artister öppet visat sin sorg och sina hyllningar till den folkkära artisten. För bara några timmar sedan la dottern Kristin Kaspersen ut ett långt inlägg om den stora saknaden, men framförallt ett avslöjande om hur hon skulle hedra sin mamma efter hennes död.

”Världen behöver det”

”Alla som känner att mamma berört henne på något sätt har rätt att känna sorg. 
Och tillsammans ska vi se till att ”The show must go on” och att vi alla kan inspireras av henne att ”Leva livet” så mycket vi kan.”, skriver dottern Kristin i sitt inlägg. Där hon hyllar mammans sätt att uppfostra henne, och att sprida glädje till alla hon mötte.

Kristin Kaspersens ord om mamma Lill-Babs

”Va snäll, hjälp andra, var inte egoistisk utan sträck ut en hand. TACK?❤️ Jag ska göra allt jag kan mamma för att dina värderingar ska få leva vidare. Världen behöver det och som din väninna Karin Falck sa så fint när jag träffade henne senast ’Barbro har gjort oss alla till bättre människor'”, skriver Kristin, som vill leva som hon lärt av sin mamma.

 

Kristin Kaspersen vill att fler ska se på livet och andra som hennes varma och kärleksfulla mamma gjorde. Dela gärna för att sprida Barbro ”Lill-Babs” Svenssons värderingar vidare.