Kristin Kaspersens magiska återförening med ex-danspartnern Calle: ”Din underbara energi…”

Här återförenas Kristin Kaspersen och Calle Sterner – efter succén i TV4.
Let´s dance-vinnarna fortsätter jobba tillsammans och nu berättar tv-profilen om den underbara helgen.
Du ger så mycket av din underbara energi till alla. Stort hjärta och grym på alla sätt! skriver Kristin Kaspersen på sin Instagram.

De tog hem hela Let´s dance 2019 – och blev dansade sig in i många tv-tittares hjärtan.

Efter programserien i TV4 har vännerna Kristin Kaspersen och Calle Sterner hållit kontakten – och i helgen dansade duon igen då de jobbade ihop.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansar på lyxhotell

Vid ett evenemang som arrangerades av tidningen Amelia på lyxhotellet Steam hotel i Västerås höll Let´s dance-vinnarna i en föreläsning och yoga-dans. Nu skriver Kaspersen själv om den underbara helgen tillsammans med Sterner.

– Vi började kl 9 sen har det varit full fart med alla aktiviteter plus Spa och god mat. Kvällen avslutades med rundpingis. Så mycket skratt, tankar och härliga möten, skriver Kristin och hyllar också sin vän Bitte som också var med på resan.

Höll en yoga-danskurs – bjöd på dans från Let´s dance

I dagarna två höll Let´s dance-vinnarna i en yogakurs som tycks ha gått hem hos deltagarna. På bilder från evenemanget syns glada deltagare som var på plats för att se och lära av dansvinnarnas proffsiga steg.

– Tack underbara Calle! Så tacksam för vår vänskap och att vi kan fortsätta jobba ihop. Du ger så mycket av din underbara energi till alla. Stort hjärta och grym på alla sätt! skriver Kristin Kaspersen på sin Instagram.

– Det här tycker jag vi gör om.

Kristin avslöjar också att deltagarna i kursen fick se dem dansa två favoriter från Let´s dance-tiden – nämligen cha-cha och samba.

– Sååå kul! skriver Kristin.

– Tack alla som ni som hängde på. Vi har varit galet härliga! Föreläsning, fans, yoga, fina samtal, spa, god mat, sovit magiskt gott och fått dansa!!! Allt på en helg!

Så underbart att höra, Kristin! Roligt att få se er dansa igen. Dela gärna inlägget om du också är glad för hennes skull.

TV: Lista, Så mycket bättre – mest spelade låtarna genom tiderna