Foto: TV4/TV4

Kristin Kaspersens nya hälsobakslag

För Kristin Kaspersen har de senaste veckorna bestått av flera smällar vad gäller hälsan.

Nu delar hon med sig av hur hon mår på sin Instagram.

När man väl har dragit på sig en förkylning eller sjukdom är det viktigt att vila.

Och för Kristin Kaspersen har dessvärre de senaste veckorna bestått av flera hälsobakslag.

Något hon berättar om på sin Instagram.

”I sviterna av flera förkylningar under 8 veckor och vilar fortfarande för att bli av med bronkit har det varit en lugn och långsam vecka. Ett litet avbrott i lugnet var pressdagen med ’Race across the world’. Lycka att jobba med så många härliga människor,” skriver hon.

Kristin Kaspersens hälsobakslag

I inlägget förklarar profilen att hon ägnat tiden åt att bland annat reflektera över vad hon vill göra framöver, och rensa hemma. Och även om det såklart aldrig är roligt att vara sjuk, så har hon njutit av stillheten.

”Lätt att fastna i det jag inte kan påverka, så det har varit en bra vecka att se allt jag kan göra/påverka och stå upp för vad jag vill och behöver. Helt klart är att jag älskar tiden i stillhet. Får jag den blir jag lika lycklig av tiden i stan,” förklarar hon.

Det verkar som tur är inte heller vara allt för allvarligt, då hon till och med har tagit sig till gymmet. Men väl på plats bestämde hon sig för att endast göra tekniska övningar utan att höja pulsen.

”Hoppas veckan som kommer öppnar upp för mer aktivitet. Men jag tar en dag i taget och låter kroppen och luftrören vila. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och gör er en superhärlig vecka. Ps. Läkaren säger att jag inte smittar längre. Däremot ska jag inte vara bland mycket folk, och om jag är det så vara ute. Däremot smittas jag lätt då man efter lång tid med förkylning har lägre immunförsvar,” avslutar hon.

Krya på dig, Kristin!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...