Foto: Instagram

Kristin Kaspersens oväntade besked – efter tiden med Calle i Let’s dance: ”Så läskigt”

.

Kristin Kaspersen vann Let’s dance 2019 och tog hem glasskon tillsammans med danskollegan Calle Sterner.

Nu talar tv-profilen och författaren ut om tiden efter TV4-succén. 

Då avslöjar hon samtidigt sitt nya drömprojekt. 

”Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt”, skriver hon om sin vår. 

Kristin Kaspersen, 49, tog hem årets upplaga av Let’s dance – trots att hon skadade sig i tävlingens slutskede. Hon föll handlöst till marken under repetitionerna – men kom sen tillbaka med plåster i pannan och dansade hem trofén med danspartnern Calle, 30.

View this post on Instagram

Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra. Jag ska tillsammans med @callesterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance Tack @linnhegdal @carrolundholm, Calle, sjukvården och alla runt om i vårat team för hjälp, Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket. #kristinochcalle #letsdancese #liteotur

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Hela vintern och våren har Kristin hyllats av både tv-tittare och domarna i programmet för sina framsteg på dansgolvet. Efter segern i Let’s dance har hon bland annat varit på semester och firat danspartnern Calle som fyllde 30 under våren, tillsammans med hans flickvän Johanna.

View this post on Instagram

Semester på Rivieran är slut. En semester uppdelad i 2 delar. Första helgen fest och firande av @callesterner som fyllt 30 år. Tack Underbara Calle för en magisk helg. Tack även till din fantastiska flickvän @johannaelvirabohm , mamma Jessica och syster Clara. Och tack till alla dina superhärliga och galna vänner för en oförglömlig helg. Så mycket skratt och kärlek. Nästa gång vi ses måste jag lära mig Maffia. Vilken underhållning! Tack @sagaapartments ! Vilket grymt boende. Finns ingen anledning att bo bo hotell i Cannes. Superfina lägenheter med så fin utsikt och mitt i vackra Cannes. TACK! Åker hem med ett leende och hoppas innerligt vi ses snart igen. #festivaldecalles

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Nu skriver Kristin Kaspersen själv om den fina tiden. I ett långt inlägg på Instagram förklarar hon också vad som väntar härnäst.

”Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm.” skriver Kristin på sin Instagram.

Samtidigt som hon avslöjar sitt kommande stora projekt.

View this post on Instagram

Tid för reflektion. Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm. Jag skriver en bok. Den mest personliga jag någonsin skrivit. Dessutom egna foton. Så redo att dela med mig av mina tankar och det jag upplevt på olika sätt. Dessutom har det varit så många fantastiska möten. Nya vänner, pepp, skratt, kärlek, omtänksamhet, kreativitet. Framförallt har jag varit snäll mot mig själv. Valt det som gör mig gott, det jag lär av och växer av. Mitt ansvar. Vissa saker har jag valt bort även om jag inte velat eller själv fått välja. Men det är ok. Jag vet att allt blir bra. Jag har bestämt mig för det. För livet är bra, precis som det är. Och jag är lycklig! #livet

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen om nya boken

I det inlägget, som Kristin publicerade i mitten på juni, förklarade Kaspersen att hon höll på att skriva på en bok. Detta alltså bara veckor efter segern i Let’s dance.

”Den mest personliga jag någonsin skrivit. Dessutom egna foton. Så redo att dela med mig av mina tankar och det jag upplevt på olika sätt. Dessutom har det varit så många fantastiska möten. Nya vänner, pepp, skratt, kärlek, omtänksamhet, kreativitet.” skrev Kristin då.

View this post on Instagram

Att lyfta varandra när andra försöker trycka ner oss är något vi alla bör bära med oss. Vi är inte alltid starka. Framförallt när människor inte respekterar dig för den du är, unnar dig framgång eller säger saker om dig som får dig att känna dig som något du vet du inte är. Den gemenskapen jag upplevt i Lets Dance är utöver något annat jag upplevt tidigare. Pepp, kramar, skratt, lycka med andras framgång och omfamningar när energi och självförtroende kommer ur balans. Det var magiskt att få göra ”This is me” igår med bästa @callesterner och de andra magiska dansarna @aaronbrownuk @tobiasbader @ceciliaehrlingdanermark och @zimmerstam . De gav inte bara allt i dansnumret vi gjorde utan under hela veckan gav de energi som vi behövde. Så tack underbara dansare. Tack hela Lets Dance-gänget för det ni står för i er kärlek. Tänk om världen kunde se ut som den gemenskapen vi har här. Då hade vår värld varit ännu vackrare. @tv4letsdance #kristinochcalle #letsdancese Photo cred @annikaberglundphoto

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Nu – för bara några dagar sedan – avslöjar Kristin att boken är klar! Den skickas till tryckeriet.

”Varit tillsammans med systrarna några intensiva, viktiga och speciella dagar. Samtidigt som jag suttit timmar med att avsluta boken min nya bok ”Tacksamhet”. Idag gick den i tryck. Sååå läskigt med galet härligt. En kreativ och skapande arbetsprocess är över. Nu väntar något nytt.” skriver Kristin på sin Instagram.

Hon fortsätter:

”Men nu först semester, en välförtjänt semester efter en galet rolig, stressig och händelserik vår. En av de roligaste på länge. Nu väntar sömn, inga måsten, hänga med fina vänner och familj, och återhämtning. Som jag välkomnar det!”

Hoppas du får en skön semester, Kristin! Dela gärna vidare och önska Kristin lycka till med kommande boksläpp och ledighet.