Kristin Kaspersens oväntade besked – efter tiden med Calle i Let’s dance: ”Så läskigt”

Foto: Instagram

Kristin Kaspersen vann Let’s dance 2019 och tog hem glasskon tillsammans med danskollegan Calle Sterner.

Nu talar tv-profilen och författaren ut om tiden efter TV4-succén. 

Då avslöjar hon samtidigt sitt nya drömprojekt. 

”Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt”, skriver hon om sin vår. 

Kristin Kaspersen, 49, tog hem årets upplaga av Let’s dance – trots att hon skadade sig i tävlingens slutskede. Hon föll handlöst till marken under repetitionerna – men kom sen tillbaka med plåster i pannan och dansade hem trofén med danspartnern Calle, 30.

Hela vintern och våren har Kristin hyllats av både tv-tittare och domarna i programmet för sina framsteg på dansgolvet. Efter segern i Let’s dance har hon bland annat varit på semester och firat danspartnern Calle som fyllde 30 under våren, tillsammans med hans flickvän Johanna.

Nu skriver Kristin Kaspersen själv om den fina tiden. I ett långt inlägg på Instagram förklarar hon också vad som väntar härnäst.

”Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm.” skriver Kristin på sin Instagram.

Samtidigt som hon avslöjar sitt kommande stora projekt.

Kristin Kaspersen om nya boken

I det inlägget, som Kristin publicerade i mitten på juni, förklarade Kaspersen att hon höll på att skriva på en bok. Detta alltså bara veckor efter segern i Let’s dance.

”Den mest personliga jag någonsin skrivit. Dessutom egna foton. Så redo att dela med mig av mina tankar och det jag upplevt på olika sätt. Dessutom har det varit så många fantastiska möten. Nya vänner, pepp, skratt, kärlek, omtänksamhet, kreativitet.” skrev Kristin då.

Nu – för bara några dagar sedan – avslöjar Kristin att boken är klar! Den skickas till tryckeriet.

”Varit tillsammans med systrarna några intensiva, viktiga och speciella dagar. Samtidigt som jag suttit timmar med att avsluta boken min nya bok ”Tacksamhet”. Idag gick den i tryck. Sååå läskigt med galet härligt. En kreativ och skapande arbetsprocess är över. Nu väntar något nytt.” skriver Kristin på sin Instagram.

Hon fortsätter:

”Men nu först semester, en välförtjänt semester efter en galet rolig, stressig och händelserik vår. En av de roligaste på länge. Nu väntar sömn, inga måsten, hänga med fina vänner och familj, och återhämtning. Som jag välkomnar det!”

Hoppas du får en skön semester, Kristin! Dela gärna vidare och önska Kristin lycka till med kommande boksläpp och ledighet.

Exit mobile version