Kristin Kaspersens relationsbesked – efter alla frågor: ”Jag brukar svara…”

Tänkvärda ord i dessa tider!

Kristin Kaspersen går nu ut och berättar hur det ligger till.

– Får ofta frågan – Vill du leva själv? Jag brukar svara- Jag vill leva! skriver den folkkära tv-profilen öppenhjärtigt på Instagram.

Kristin Kaspersen är utan tvekan en av våra mest omtyckta tv-profiler. Det bevisades inte minst under förra våren då hon tillsammans med danskollegan Calle Sterner dansade in i våra hjärtan och vann hela Let’s dance. Kristin och Calle är alltsedan dess goda vänner.

I fredags var Kristin tillbaka i TV4-showen som visades i ett specialavsnitt efter sjukdom i produktionen. Även kommande fredags tävling är inställt och i stället visar TV4 på nytt ett specialavsnitt av Let’s dance.

Kaspersen blev på nytt väldigt hyllad av tittarna – efter att ha bjudit på dansshow tillsammans med juryordföranden Tony Irving.

”Kristin och hennes dans! Sååå begåvad och så ödmjuk”, skriver en TV4-tittare på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-R2AjIIvqK/

Kristin Kaspersens relationsbeslut: ”Tänker inte leva resten av livet själv”

I dessa coronatider går nu Kristin Kaspersen själv ut och berättar om relationerna i sitt liv. Hur hon värdesätter dem – och om ensamheten. Kristin skriver själv på Instagram att hon ofta får frågan av folk om hon vill leva ensam.

– Jag brukar svara- Jag vill leva! Om jag lever själv eller med någon så är, för mig, det viktigaste att jag lever det liv jag mår bra av och med dom människor jag trivs med runt om mig, skriver Kristin Kaspersen.

Kristin berättar att hon i dessa tider har känt sig ensam emellanåt, men att detta är naturligt och att hon inte brukar göra det annars.

Kristin Kaspersen på röda mattan för Idrottsgalan. Foto: Wikimedia commons/Frankie Fouganthin

– Så visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon, skriver hon.

Kaspersen hyllar vårdens hjältar

Samtidigt vill hon passa på att lyfta fram vårdens hjältar, i dessa tider.

– Så mycket ”Vi tillsammans” i vårt land som jag känner nu har jag aldrig upplevt. Det är jag så tacksam över. Och all respekt till alla de som sliter dygnet runt ex inom sjukvården. Tack för det ni gör! Ni är fantastiska!

Här nedan kan man ta del av hela Kristins mycket tänkvärda inlägg:

Så kloka ord, Kristin, tack för det! Dela gärna vidare om du håller med henne!