Foto: Jessica Gow/Fredrik Sandberg, TT

Kristin Kaspersens stora familjelycka – berättar nu den underbara nyheten: ”Så stolt och glad”

En sån underbar familjelycka!
Kristin Kaspersen berättar nu glatt om nytillskottet i släkten, skriver Hänt.

Kristin Kaspersen, 52, hyllades stort i slutet av förra året. Då stod den folkkära tv-programledaren som värd för den årliga och mycket uppskattade ”Svenska Hjältar”-galan som uppmärksammar vardagshjältar.

STOCKHOLM 20090216 Kristin Kaspersen. Foto: Jessica Gow/TT

Tv-profilen och författaren tog över som programledare för galan år 2020 och fortsatte på den inslagna vägen även 2021.

Kaspersen växte som bekant upp som dotter till en av Sveriges mest folkkära artister genom tiderna – Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Under vintern kunde Kristin tillsammans med sina systrar Malin Berghagen och Monica Svensson avslöja att de sammanställt en bok. Den heter ”Vår mamma Lill-Babs” och hyllar den folkkära artisten som gick bort 2018.

– Vi har grävt i våra olika minnen och upplevelser. Vi delar med oss av berättelser och bilder bakom kulisserna i såväl turné- som familjeliv och vi visar bilder som aldrig tidigare delats med allmänheten, skrev Kristin Kaspersen då på Instagram.

LÄS MER: Döttrarnas varma hyllning till Lill-Babs – släpper bok om stjärnans liv

”Let’s dance”-vinnaren från 2019 är omåttligt populär hos svenska folket och har tidigare också lett stora sändningar som Idrottsgalan, Söndagsöppet och Fångarna på fortet. Vid sidan av alla tv-uppdrag driver Kaspersen också egna podcasten ”Nyfiken på”, en intervjuserie där hon möter olika personligheter.

Under 2021 skrevs dessutom svensk tv-historia när Kaspersens son, modellen Filip Lamprecht, 24, vann hela ”Let’s dance” tillsammans med dansaren Linn Hegdal, 26. För första gången i ”Let’s dance”-historien har nu två generationer ur samma familj vunnit TV4-danstävlingen.

– Det hade ju varit helt galet att två i samma familj hade tagit hem Glasskon. Vi snackade faktiskt om det det häromdan, och jag tror inte det hänt i Sverige förut? Så häftigt i så fall, sade Filip Lamprecht inför finalen till Nöjeslivet.

STOCKHOLM 20190531 Kristin Kaspersen med danspartnern Calle Sterner vinner finalen i ”Let’s Dance” 2019. Två år senare var det dags för Kristins son Filip Lamprecht att göra samma resa i TV4. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Härliga familjelyckan – Kaspersens glädje

Nu kan hela familjen glädja sig åt en stor och underbar nyhet.

På Instagram berättar Kristin Kaspersen nämligen att hennes bror blivit pappa.

– Jag har blivit faster igen!!! I somras gifte sig lillebror Joakim med fina Jenny. Idag föddes deras dotter. Grattis! Såååå stolt och glad är jag, skriver Kristin i sin story på Instagram, uppger Hänt.

Stort grattis säger vi till er alla, och lycka till!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!