Kristin Kaspersens stora rädsla – berättar nu om operationen: ”Läskigt”

Kristin Kaspersen genomgick en ögonoperation för en månad sedan.

Instagram berättar hon mer om ingreppet, som innebär att hon inte längre behöver använda varken engångslinser eller glasögon.

”Det tar lite tid för hjärnan att lära sig”, skriver Kristin.

Kristin Kaspersen är aktuell med sin nya bok ”Tacksamheten”. I sommar han hon, trots boksläpp, fått vara ledig och bland annat njutit av skärgårdsliv.

Kristin Kaspersen genomgick ögonoperation

Under semestern berättar hon att hon tänkt mycket, bland annat på att ta det lugnare och använda sunt förnuft för att inte jobba ihjäl sig.

I går publicerade Kaspersen en bild på Instagram där hon skrev att hon var på väg till en synundersökning. Nyligen genomgick hon en ögonoperation vilket innebär att hon inte längre behöver använda varken linser eller glasögon.

Nu berättar hon om känslorna att genomgå ingreppet och att allting inte kändes lugnt på förhand.

Rädslan inför: ”Läskigt”

Men allting var värt det, trots att hon kände att det var ett tufft beslut.

”Jag tyckte först det var lite läskigt när jag väl bestämt mig för operation, att läkaren ska gå in ögat. Jag gjorde en grundlig undersökning och då blev jag lite lugnare. Idag är så glad jag gjort det”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Så sent som i dag publicerade Kristin ytterligare en bild.

Nu har det gått en månad sedan operationen – och allting känns bra inför framtiden.

”Sån lycka att se! Inga engångslinser att fippla med. Inga glasögon på sängbordet. Även om jag inte kan se riktigt skarpt än, det tar lite tid för hjärnan att lära sig, och ser halos runt lampor på kvällen är känslan magisk att vara oberoende och varje morgon se min fina son när jag slår upp ögonen”, skriver hon på Instagram.

Så skönt att allting har gått bra, Kristin. Dela artikeln om du också gillar att se Kristin Kaspersen i rutan!