Efter succén med Calle – nu avslöjar Kristin Kaspersen relationen till yngre konkurrenten: ”Nu när jag är…”

Kristin Kaspersen tog inte bara hem hela ”Let’s dance”.

Hon vann även en nära vän i danspartnern Calle Sterner.

Nu avslöjar Kaspersen att hon även kommit nära en annan ”Let’s dance”-kollega.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner överglänste alla i årets ”Let’s dance”. Tolvpoängarna från juryn haglade över paret hela säsongen. Och Kristin och Calle lyckades även fånga tittarnas hjärtan.

Kristin Kaspersen har under hela våren hyllat sin danspartner.

– Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig, har hon bland annat skrivit på Instagram.

Paret valde också att efter ”Let’s dance” resa utomlands tillsammans för att fira Calles 30-årsdag tillsammans med hans nära och kära.

View this post on Instagram

Det här var förra veckan… men jag känner samma glädje inför att gå in på dansgolvet imorgon. En vecka har gått med sååå många timmars träning! Vals, jag trodde det skulle bli lugn och skön vecka… men absolut inte. Vals är så svårt! Hållning, tryck i benen, golvkontakt, böjda med men roterad uträckt överkropp bakåt och sen ha koll var blicken ska vara riktad. Jag ska försöka hålla mig lugn… vilket inte är så lätt som är ganska aktiv i mig själv… har lite bråttom?Dessutom lyft för första gången. . En utmaning som heter duga men vi hoppas på att kunna leverera en vacker vals med ett fint budskap imorgon. Jag ska göra mitt yttersta att tillsammans med Calle leverera. Det jobbet Calle lägger ner på mig… respekt! Så jag vill leverera även för hans skull. Men framförallt för att jag vill gå vidare i Lets Dance. Vill lära mig så mycket jag kan och anta nya utmaningar varje vecka. Så hoppas ni är med oss imorgon. Vi är lika taggade som sist. @callesterner @tv4letsdance #letsdancese

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Rykten om romans har också florerat paret under säsongen. Men de tystades ganska tvärt när det avslöjades att Calle Sterner har en flickvän.

Calle Sterner är dock inte den enda som Kristin kommit nära i årets säsong av ”Let’s dance”. På sin Instagram väljer hon nu att kärlekshylla en annan deltagare. Eller i det här fallet dansare.

Det rör sig om ingen mindre än Linn Hegdal, som slutade på en tredje plats tillsammans med Lance Hedman Graaf.

Kristin Kaspersen om Linn Hegdal: En av dom finaste människor jag mött

Kristin berättar nu om den nära relationen de två har i dag.

– En av dom finaste människor jag mött. Resan med Lets Dance har berikat mig på så många sätt. Linn Hegdal är en av dom som alltid är i mitt hjärta, skriver Kristin Kaspersen till en Instagrambild där hon syns hålla om Linn.

– Nu när jag är på semester bor hon hos mig i Stockholm och samtidigt vaktar min lägenhet.
Mitt hem är mina vänners hem!  Alltid! Så galet tacksam för dig Linn! Vänskap för alltid!

Även Linn Hegdal hyllar sin vän.

– Lyllos mig som har dig i mitt liv, skriver Linn till samma bild.

Så fantastiskt fint med vänskap! Dela gärna om du också tycker Kristin förtjänar allt det bästa!