Efter intima avslöjandet från Kristin Kaspersens danspartner: Hon är Calles nya flickvän

Den starka kemi och relation som Kristin Kaspersen och hennes danspartner Calle Sterner utvecklat har varit till stor fördel under deras framträdanden på fredagar. Helg efter helg har de bjudit på passionerade nummer, som fått folk att undra om de är mer än vänner.

I veckan valde dock Calle att bryta tystnaden kring kärlekslivet, och avslöjande att han har flickvän sedan ett halvår tillbaka. Nu träder hon fram:

”Jag är den lyckligaste tjejen i världen”.

Kristin Kaspersen, 49, och hennes Let´s Dance-partner Calle Sterner, 30, har blivit goda vänner under all träning inför fredagsfinalerna.

Fram tills för några dagar sedan har det varit tyst kring Calle Sterners kärleksliv, men i veckan valde han att prata öppet om flickvännen Johanna, som han träffat sedan i höstas.

Kristin Kaspersen berättade då hur skönt hon tycker det är att Calles flickvän är ”cool”, och förstående.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, sa Kristin till Hänt då.

 

”Lyckligaste tjejen i världen”

Kärleken ser ut att blomstra. Idag valde även skådespelerskan Johanna Bohm Hermansson, som Calles flickvän heter, att offentliggöra parets kärlek. I ett inlägg på Instagram visar hon upp Calle tillsammans med orden ”Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Tack för dig.”

Så fint. Johanna har fått en fin pojkvän och Kristin kan skatta sig lycklig som har en så bra danspartner. Dela om du håller med.