Läckbergs avklädda löfte chockar alla: ”Jag är skiträdd”

Ett nytt år innebär att många nya löften instiftas, ofta relaterade till hälsa. Författaren Camilla Läckberg valde att sätta ribban för 2018 högt, genom att satsa på något som för henne innebär ett helt nytt liv.
”Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Det är aldrig för sent att bli mer hälsosam, inte heller att få en vältränad kropp. I och med att författaren Camilla Läckberg närmar sig 45 års ålder har hon beslutat sig för att ge sig själv en utmaning hon aldrig tidigare gett sig på – att bli redo för Body Fitness.
”Om 1.5 år fyller jag 45. Då ska jag tävla i någon form av bikini fitness (finns egna kategorier för 40 plus.)”, skriver hon på sin Instagram.

Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

”Min kropp består av 80% socker”

Det var julhelgens frosseri som fick Läckberg att motiveras till en förändring. Hon skriver att hennes kropp gått från vältränad till att bestå av 80 procent socker, och att hon vill vara stark för sina barn.
”Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas. Men hänger ni med mig på den resan? ?? (Helt ok att skratta nu…”, skriver Läckberg som skämtar om att hennes väninna skrattat så hon inte fick luft.

Body Fitness är en tävling där man bedömer kroppens fysik i form av muskelmassa och låg fettprocent. De tävlande bär bikini och högklackat, och Läckbergs mål är att vara i så bra form att hon platsar där.

Inlägget har fått många reaktioner, men det är inte det enda som kommenterats friskt på Läckbergs konto.

Ålder ska inte vara ett hinder för att sätta upp stora och starka mål. Dela gärna om du håller med om det och vill önska Camilla Läckberg lycka till.