Läckbergs intima tatuering till yngre kärleken Simon: ”Oops”

För fyra år sedan gick deckardrottningen Camilla Läckberg, 43, ut med att hon funnit kärleken i tolv år yngre MMA-fightern Simon Sköld.Sedan dess har romantiken sett ut att blomstra, och smekmånaden verkar inte vara över. För att fira Simons 31-årsdag har Läckberg slagit till med en extra speciell födelsedagspresent: En intim tatuering.

”Grattis i förskott älskling”, inleder Camilla Läckberg texten som förklarar hennes val av present till kärleken och maken Simon Sköld. På bilden syns en tatuering föreställande en duva med Simons namn. ”Oops, I did it again”, lägger Läckberg till och refererar till en tidigare tatuering.

Stolt över yngre pojkvännen

Paret har varit generösa på att dela med sig av sitt kärleksliv i sociala medier tidigare, och även om Läckberg fått utstå många påhopp om sitt förhållande med yngre Simon, så fortsätter hon att stoltsera med deras passion till varandra. Under fredagsmorgonen la hon ut en bild på paret där hon skrev att Simon överraskats med en båttur i Skärgården.

Här är Camilla Läckbergs tatuering

Det är väl fint att vara stolt över sin partner och låta omvärlden veta det. Dela gärna om du tycker att kärleken är störst av allt.