Laila Bagge om ex-mannen – valde hunden före äktenskapet

Laila Bagge och Niclas Wahlgren gifte sig 2010 men har snart varit skilda sedan tio år tillbaka.

Nu avslöjar Laila vad som egentligen var orsaken till att hon valde att lämna Niclas.

Laila Bagge, 51, är låtskrivaren, managern och programledaren som nuförtiden är mest känd som radiopratare i programmet Rix Morronzoo samt som tidigare medlem i Idol-juryn.

För ett tag sedan blev det känt att hon och pojkvännen Korosh Kananian, 33, gjort slut efter nio år tillsammans.

Men innan Korosh hade Laila ett äktenskap med Niclas Wahlgren, 59. De träffades i samband med att de båda medverkade i TV4:s Let’s dance och blev därmed ett par. 2010 gifte de sig och fick sonen Kit ihop.

Äktenskapet höll dock inte särskilt länge och 2014 valde de att gå skilda vägar.

Anledningen till varför det tog slut har inte tidigare varit känt. Men Niclas har i podcasten ”Nemo möter en vän” berättat att beslutet inte var ömsesidigt.

– Vi var definitivt inte överens om att vi skulle lämna, då hade man inget val, men idag är jag skitglad att det hände. Det får en att utvecklas, sa Niclas i podcasten enligt Hänt.

Därför lämnade hon Niclas Wahlgren

I tisdags avslöjade dock Laila mer detaljer kring varför inte förhållandet med Niclas höll. Det var i Rix FM:s morgonprogram som kollegan Roger Nordin ställde en hypotetisk fråga till Laila. Frågan handlade om vad hon hade gjort om en pojkvän inte fungerade ihop med hennes hund.

Laila Bagge avbröt Roger och berättade att hon redan varit med om just ett sånt scenario. Hon och Niclas skaffade nämligen hunden Brorsan ihop, men senare visade det sig att Niclas ledsnade på hunden.

Han fick då ett ultimatum av Laila:

– Då sa jag, ”ja du får välja, det är bara att dra”, säger Laila i programmet.

Roger undrar om det var Niclas som valde att dra, men så var det inte.

– Nej, det var ju jag som gjorde det. Men valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka. Så jag tror att det var det till 50 procent, avslutar Laila.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev