Laila Bagge sätter ner foten mot vännerna – efter uppbrottet med Korosh: ”Har blivit ett problem”

Laila Bagge blev under våren singel efter att hon och pojkvännen Korosh gjorde slut efter nio år ihop.

Nu delar Laila med sig av något som hon verkligen stör sig på.

Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, träffades under en utekväll på lyxkrogen Riche i Stockholm. 2015 blev de ett par som fick nio år tillsammans.

I april meddelade Rix FM-stjärnan att hon och Korosh brutit upp och lämnat varandra.

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Laila har fått nog av folks åsikter

Under tisdagens radioprogram av Rix MorronZoo så diskuterade programledarna Laila Bagge och Roger Nordin något som Laila stört sig på under en tid. Det är nämligen att flera av hennes vänner tenderar att lägga sig i hennes kärleksliv och har åsikter om hennes framtida partner.

– Det är otroligt många som ska lägga sig i hur gammal personen ska vara, vad den ska jobba med, hur den ska se ut och så vidare och så vidare, säger Laila i programmet, vilket Hänt rapporterat om.

Hon fortsätter:

– Och det här har blivit ett problem, för jag har så väldigt många vänner så jag inser nu att jag kommer aldrig träffa någon som alla är helt nöjd med.

Roger Nordin påpekar för Laila att hennes vänner bara vill hjälpa henne. Men Laila har ändå fått nog och menar att hon skiter i vad andra tycker och tänker om hennes kärleksliv. Hon vill kunna träffa vem hon vill utan att behöva höra andras åsikter.

– Jag kommer bli en rebell, jag kommer ta någon som ingen gillar, säger Laila.

Det är helt rätt Laila. Du gör precis som du vill och känner med ditt egna kärleksliv!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev