Laila Bagge slår tillbaka mot vännerna – efter kraven på nya pojkvännen: ”Leva mitt egna liv”

Laila Bagge har varit singel sedan i april i år då hon och exet Korosh Kananian gjorde slut.

Nu ryter hon ifrån mot vännernas krav på framtida partners.

Laila Bagge, 51, var under nio års tid tillsammans med Korosh Kananian, 33. De träffades 2015 på krogen och snart var kärleken ett faktum.

Dock valde de att gå skilda vägar i april vilket Laila meddelade om på sociala medier.

Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Tiden som singel

I morgonprogrammet Rix Morronzoo har Laila Bagge berättat mer om singellivet efter uppbrottet, vilket även Hänt rapporterat om. Det är många som har lagt sig i hur hon borde tänka och resonera kring framtida pojkvänner.

– Grejen är att det är otroligt många som ska lägga sig i hur jag ska dejta. Det är otroligt många som ska hjälpa till och som ska lägga sig i hur gammal personen ska vara, vad den ska jobba med, hur de ska se ut i stort sett och så vidare, säger Laila i programmet.

Kollegan Roger Nordin är dock av uppfattningen att hon borde lyssna på hennes vänner, som ju känner henne väl.

– Det vore ju kul faktiskt om jag fick leva mitt egna liv utan att folk ska lägga sig.

Slår tillbaka mot vännerna

Enligt Laila har en väninna hamnat i samma sits. I det fallet är vännerna tydliga med vilken ålder som en partner bör vara i. Enligt vännerna ska det inte vara någon under 45 år, men Laila menar att hon och väninnan minsann bör kunna få träffa någon i vilken ålder de själva önskar.

– Eftersom jag har varit gift två gånger och varit tillsammans med människor vet jag att folk som är 50 kan vara mer omogna än någon som är 30. Det har jag ju på pappret, säger Laila.

Det är klart att du ska få dejta vem du vill utan att någon annan lägger sig i Laila! Helt rätt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev